Viaplayn hinta nousi lähes kolmanneksella – muuttui Suomen kalleimmaksi suoratoistopalveluksi


Viaplay nostaa kuukausimaksuaan melkein kolmanneksella elokuun alusta lähtien. Syy tähän on Viaplayn ja Elisan suoratoistopalvelujen yhdistyminen.

Yhdistetty itsenäinen palvelu tulee olemaan nimeltään Elisa Viihde Viaplay ja sen mainostetaan tuovan yhteen Viaplayn pohjoismaiset tuotannot ja muun korkealaatuisen viihteen sekä Elisa Viihde Aition laajan valikoiman kotimaisia elokuvia ja omia tuotantoja.

Aiemmin Viaplayn Leffat ja Sarjat -paketin kuukausihinta oli 9,99 euroa. Uusi kuukausittainen hinta 12,99 €/kk astui voimaan 30.6. Hinnan korotus päivittyy vanhoille tilaajille automaattisesti elokuun ensimmäisessä kuukausimaksussa 1. elokuuta.

Palvelu tulee myös tarjoamaan paketin, johon sisältyy Viaplayn urheilusisältö, ja tämän paketin hinta tullaan ilmoittamaan myöhemmin. Viaplay Total -paketin hinta pysyy muuttumattomana, 34,99 €/kk.

Kolmen euron korotus ja 12,99 euron kuukausihinta on kovatasoisiin kilpailijoihin nähden suuri, sillä esimerkiksi Netflixin peruspaketin kuukausihinta on tällä hetkellä 7,99 euroa, HBO Nordicin 10,95 euroa ja 15.9. Suomessa aloittavan Disney+-palvelun hinta tulee olemaan 6,99 euroa.

SUOSITUIMMAT