Wallu Valpio kertoi nolosta tilanteesta, jossa sähläsi auton kanssa


Juontaja ja muusikko Wallu Valpio, 49, teki eilen sometililleen päivityksen, jossa kertoi nolosta tapauksesta kesäautonsa kanssa:

– Olin eilen pelaamassa petankkia Vantaalla ja lähtiessäni kesäautollani takaisin kotia päin, hätävilkut jotenkin menivät päälle. Siinä sitten nappuloita ja kaikkia hilavitkuttimia ja -vetkuttimia kääntelemään ja painelemaan, mutta eihän siitä tullut mitään. No sitten muutama kilometri eteenpäin hätävilkut päällä, kunnes alkoi hävettää niin paljon, että oli pakko pysähtyä ja yrittää soittaa auton omistajalle, että mitä helvettiä. Kaveri töissä niin ei sitten vastannut.

– No saatana vaan kaasu pohjaan painamaan ja hätävilkut päällä seuraavat 50-60 kilometriä, kunnes ensimmäinen huoltoasema tuli vastaan. Näin siinä auton pysähdyksissä, ja kysymään että mistäs ne laitetaan oikein pois. No siinä kuski olikin nuori poika äitinsä autokoulutuksessa ja sanoi, että kysyppä äiskyltä. Hieman posket punaisena kysymään, että voisitko tulla katsomaan kun auto varmaan jotenkin rikki ja totesi että voihan se olla vaikka joku sähkövika tai jotain.

– Todettiin siinä sitten yhteistuumin, että se nappula siinä keskellä kojelautaa, missä sellainen punainen varoituskolmio, niin sitä kannattaa painaa.  Luulin että se on tuhkakuppi. Juu. Sellainen automies minä. Seuraavaksi projektina on ensimmäistä kertaa joskus avata konepelti.

Alla kyseinen päivitys.

SUOSITUIMMAT