Adi L Hasla julkaisi uuden biisin – kuuntele, onko se hitti vai huti!


Striimiennätyksiäkin rikkonut rap-artisti Adi L Hasla on julkaissut uuden singlen ”Elämä on komediaa”. Kuuntele uusi biisi alta tai tästä.

Kappale on viimeinen singlejulkaisu tulevalta albumilta.

– ”Elämä on komediaa” -demo oli pitkään keskeneräisenä tallessa kovalevyllä, kunnes Jokeri-elokuvan nähtyäni yksi kohtaus elokuvassa vakuutti ja yhdistin biisin palaset kohdilleen. Kappale kertoo kasaantuneesta stressistä ja polttopisteestä, jossa ainoa ratkaisu on tilanteen vaikeudelle nauraminen, Artisti kertoo biisistä.

Adi L Hasla, oikealta nimeltään Adil Hatni, tuli tunnetuksi platinasinglestään ”HYI”, joka julkaistiin vuonna 2014. Sittemmin Adi L Hasla on julkaissut kolme albumia, joista viimeisin kultaa streamannut Pieni punainen kana julkaistiin syksyllä 2017.

Räppäri tunnetaan useista kulta- ja platinasingleistään. Keväällä 2018 julkaistu, lähes triplaplatinaa striimannut hitti ”Kevät pysytteli Spotifyn kuunneillumpana kappaleena peräti 41 päivän ajan. Tämä rikkoi striimiennätykset kotimaisten sooloartistien osalta. ”Kevät” oli biisitrilogian ensimmäinen osa, jota seurasi platinarajan ylittänyt ”Kokonaan mun” ja toukokuussa 2019 julkaistu kultaa striimannut ”Ei saada takasin meit”. Elokuussa 2019 Adi L Hasla julkaisi EP:n Rikastu tai kuole yrittäjänä ja avasi oman levymerkin Monopoli Music.

Adi L Haslan seuraava albumi julkaistaan keskiviikkona 8.4. Lisätietoja albumista julkaistaan pian.

Adi L Hasla keikkailee kevään aikana seuraavasti:
26.03. Apollo Live Club, Helsinki
03.04. Feel the Flow, Bepop, Joensuu
04.04. Seurahuone, Savonlinna
09.04. Amarillo, Lahti
10.04. Escape, Jyväskylä
11.04. Mango Discobar, Oulu
17.04. Cabaret Discotheque, Pori
18.04. Amarillo, Hämeenlinna
08.05. Bar Nousu, Kuopio
09.05. Teatro Nightclub, Vierumäki
16.05. Social Club, Tampere
30.05. m/s Silja Europa, Helsinki

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT