Aki Linnanahde lopettaa Radio Novan Aamussa – kertoi syyn


Tänä aamuna radiojuontaja Aki Linnanahde, 43, teki Instagramiin päivityksen, jossa kertoi jättävänsä työnsä Radio Novan Aamussa:

– LOPETAN RADIO NOVAN AAMUSSA 30.11. Vihdoinkin on mahdollista kertoa teille päätökseni, jonka kerroin tiimille ja talon johdolle jo kesäkuun alussa. Olen luonnollisesti halunnut kunnioittaa heidän toiveitaan asian viestimisessä. Aamun uusista kuvioista kuulet lähiaikoina, mutta voin jo itsekin kertoa, että Minna ja Markus jatkavat normaalisti, mikä on mahtava juttu. Tuntuu kivalta lähteä, kun tiedän, että kuuntelijat saavat kuulla erinomaista aamuradiota, eikä työkavereista kukaan jää vuokseni pulaan. Olemme nousseet Suomen kuunnelluimmaksi aamuohjelmaksi ja tulevaisuuskin kuulostaa hyvältä.

Aki jatkoi kertomalla päätökseen ajaneista syistä:

– Omassa elämässäni lapsiperhearki on muuttunut aikuisten lasten vanhemmuudeksi. Se mahdollistaa paljon, mutta tuo myös uudenlaisen tarpeen yhteiselle ajalle. Se aika on lastenkin kiireistä johtuen juuri silloin, kun olen ollut jo nukkumassa. Aion myös fokusoida jatkossa podcastien tekemiseen ja kirjoittamiseen työpanostani. Olen jo kesästä asti vähentänyt monia työtehtäviäni, ajatellen myös omaa jaksamista ja hyvinvointia.

Aki teki myös Facebookiin postauksen, jossa kävi asiaa läpi:

– Perhetilanteeni mahdollistaa myös töiden tekemisen paikasta riippumatta. Nuorimmainen on vielä hetken lukiossa, koko muu perhe pystyy jo nyt tekemään etätöitä kuten minäkin, kun jätän aamuradion. Neliöt Helsingissä vaihtuvat pienempiin. Perheellemme rakkaassa Turun kodissamme tulee palamaan valot arkenakin. Aion olla myös palmun alla. On aika panostaa enemmän omaan hyvinvointiin.

– Sinällään työpalettini säilyy entisellään, mutta painotukset muuttuvat. Olen ensi kesänä äänessä Radio Novan iltapäivissä. En siis hylkää radiota, lopetan vain 5x viikossa tekemisen. Isoimmin minua työllistävät podcastit. Tulen tekemään myös kirjoja, somea ja puhujakeikkoja ihan kuten tähänkin asti. Uutena asiana konsultoin Bauer Median sisältöjen parissa.

Tsekkaa päivitys alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT