Akkujen latausta Sastamalassa


Kiireet ovat pitäneet blogin kirjoittamisesta hieman taukoa, joten palataan ajassa neljä viikkoa taaksepäin kun olin synnyinseuduillani Sastamalassa lataamassa akkuja Pirasen Luomutilalla. Viikko meni tuolla rauhan tyyssijassa kuin siivillä.

Pirasen Luomutila on jo monille blogini lukijoille sekä seuraajilleni tuttu paikka, sillä olen käynyt jo usean vuoden ajan siellä aina säännöllisesti lataamassa akkuja. Kokemäenjoen rannassa, rauhallisessa ja kuvankauniissa ympäristössä sijaitseva mökki on täydellinen kaikille, jotka kaipaavat maaseudun rauhaa ja rakastavat maalaisromantiikkaa.

Mökillä ollessani keskityn aina täysillä kiireettömyyteen ja hetkessä elämiseen. Nautin maaseudun hiljaisuudesta ja rauhasta, uin, lämmitän saunaa, rentoudun paljussa, ihailen luontoa ja ahmin itseeni sitä kokonaisvaltaista hyvää oloa ja ihanaa rauhaa mitä kaikki edellämainitut tuo arjen kiireiden keskelle. Nautin mökillä ollessani etenkin hitaista aamuista kun saa herätä täydellisessä hiljaisuudessa luonnon keskellä ja nauttia aamukahvia laiturilla ilman kiirettä. Mökin vieressä laitumella voi käydä silittelemässä lampaita ja laiturilla tuttu joutsenpariskunta käy usein vierailulla. Täällä kyllä sielu lepää.

Myös monet ystäväni ja tuttavani ovat löytäneet ko. mökin ja käyvät täällä myös säännöllisesti lomailemassa ja ovat myös rakastuneet paikan rauhaan. Mökkiä voi vuokrata ympäri vuoden. Nukkumapaikkoja on yli 12 hengelle, joten isommallakin porukalla lomailu onnistuu. Mökkiä voi vuokrata myös kokoustilaksi tai jos haluaa tulla vain saunomaan, tilalla on myös aito savusauna, jonka voi vuokrata käyttöönsä mökin yhteydessä tai erikseen.

Mun vinkit täydelliseen akkujen lataamiseen:

 • Tämä paikka  (tai joku muu rauhallinen, jossa ympärillä luonto, hiljaisuus ja maaseudun rauha).
 • Laita puhelin äänettömälle ja vältä muitakin älylaitteita (kännykät, läppärit, jopa tv).
 • Piilota kello äläkä tee aikatauluja!
 • Nauti hiljaisuudesta ja luonnon rauhasta. Kuuntele luonnon ääniä; linnunlaulu, laineiden liplatus, takkatuli.. Kuuntele hiljaisuutta.
 • Nauti luonnosta. Ulkoile, vietä aikaa laiturilla, katsele ulos ikkunasta, nauti mitä näet. Ihaile luonnon tarjoamia värejä ja kauneutta.
 • Seuraa eläinten puuhastelua. Täällä voi silitellä lampaita ja hevosia.
 • Lue kirjoja. Itselläni on aina mukana pino Bazar-kustannuksen kirjauutuuksia.
 • Pukeudu rennosti ja käytä villasukkia. Villasukissa pääsee heti Zen-modeen.
 • Satoi tai paistoi, nauti joka säästä. Auringosta, sateenropinasta, tuulen tuiskeesta lämpimän viltin alla, kynttilän valosta.
 • Aloita päiväsi luomukaurapuurolla ja marjoilla ja nauti kiireetön aamiainen upeita maisemia ihaillen.
 • Ole läsnä hetkessä niin itsellesi kuin läheisillesi. Nauti joka solulla siitä, että kaikki on juuri nyt hyvin eikä ole kiire mihinkään.
  Tätä paikkaa voi lämmöllä suositella! Kiitos Sastamala, kohtelit jälleen hyvin.
  Pirasen Luomutilalla valmistetaan myös laadukkaita luomutuotteita sekä upeita lampaantaljoja.

Tutustu lisää Pirasenluomutila.com 

(Kuvat Hennan kotialbumi sekä Pirasen Luomutilan Facebook)

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT