AL: Pate Mustajärvi kertoo nyt, mitä viime vuonna oikeasti tapahtui


Popeda-yhtye perui viime vuonna yllättäen keikkojaan. Bändi kertoi syyksi muun muassa sairaustapauksen. Myöhemmin viitattiin solistin heikentyneeseen työkuntoon. Pate Mustajärvi on nyt avannut Aamulehden haastattelussa, mitä viime kesänä oikein tapahtui.

Mustajärvi kertoo, että hän oli vajonnut alakuloon ja lähtenyt mökkireissulle. Popedan keulahahmo oli ajautunut nauttimaan runsaasti alkoholia. Jälkimainingeissa Mustajärven verenpaine oli kohonnut vaaralliselle tasolle ja hän joutui sairaalahoitoon.

Mustajärvi kertoo Iltalehdelle, että keikkamyyjät olivat alkaneet puhua keikkojen peruuttamisesta. Tässä vaiheessa laulajan puoliso oli puuttunut tilanteeseen.

– Kun Tiina (Mustajärvi) pistää minut istumaan pöydän ääreen ja antaa tulla, se on totinen paikka. Jos asiat sanoisi joku muu, niin aina voisi kääntää selkänsä ja lähteä. Ja haistatella. Mutta koska meidän liitossamme kunnioitus on syvää ja molemminpuolista, niin kyllä se on siinä sitten, Pate Mustajärvi muotoilee Aamulehdelle.

Ryhdistäytyminen oli tuottanut tuloksia ja loppukesän Popeda-keikat sujuivat ongelmitta.

Iltalehti on ottanut yhteyttä Mustajärven puolisoon Paten antaman haastattelun pohjalta.

– Alkoholi ei suinkaan vienyt miestä sairaalaan vaan koko kesän alun ajan hyppineet verenpaineet, jotka tuossa kohdassa piti saada tasoittumaan kesän keikkarupeamaakin ajatellen, Tiina Mustajärvi täsmentää Iltalehdelle.

SUOSITUIMMAT