Anni Hautalan ja Hovimuusiko Ilkan lapsi syntyi! Vauvakuvat saaneet jo yli 120 000 tykkäystä!


Radio Suomipopin Aamulypsystä tutuksi tulleet Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki saivat sunnuntaina ensimmäisen yhteisen lapsensa.

Ihamäki julkaisi Instagramissa mustavalkoisen kuvan, jossa poikavauvan pikkuinen käsi lepää vanhemman kädessä.

– Meille syntyi poika😍 Äiti ja vauva voivat hyvin! Ollaan Annin kanssa sanoinkuvaamattoman onnellisia ja kiitollisia tästä pienestä ihmeestä🙏🏻
Kiitos kaikille tutuille ja tuntemattomille myötäelämisestä odotusaikana❤️ w/ @annihautala

Pian sen jälkeen myös Anni Hautala julkaisi omalla Instagram-tilillään toisen niin ikään mustavalkoisen kuvan, jossa vauvan käsi näkyy toisinpäin ja kuvassa ovat myös molempien vanhempien kädet.

– Helou maailma! 👋🏻👶🏼 Meille syntyi vauva! Niin onnellisina ja kiitollisina häntä ihmetellään. Kiitos jo nyt kaikista onnitteluista, niitä satelee❤️🙏🏻 W/ @ilkkaihamaki

Julkaisut ovat saaneet maanantaiaamuun mennessä yhteensä jo yli 120 000 tykkäystä ja valtavat määrät onnitteluja. Myös lukuisat julkisuudesta tutut henkilöt bongasivat nopeasti vauvauutiset. Onnittelukommenttinsa jättivät ensimmäisten joukossa mm. Mikko Leppilampi, Antti Tuisku, Krista Kosonen, Anna Puu, Jenni Alexandrova, Aki Linnanahde, Paula Vesala, Sami Hyypiä, Jethro Rostedt, Janna Hurmerinta, Reino Nordin, Alma Hätönen, Chisu, Sami Kuronen, Maija Vilkkumaa, Minttu Räikkönen, Pete Parkkonen, Aamulypsyn Tuukka Ritokoski ja äitiyslomatuuraaja Janni Hussi sekä lukuisat muut julkkikset.

Hautalalla on ennestään vuonna 2009 syntynyt poika. Ihamäelle lapsi on ensimmäinen.

Alla molemmat vauvakuvat!

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT