Anno 1800 -strategiapeli tarjolla ilmaiseksi rajoitetun ajan


Ubisoft tarjoaa Anno 1800 -strategiapelin koettavaksi yhdessä ystävien kanssa ilmaiseksi 1.-6. syyskuuta. Tällöin ilmaiseksi pelattavissa oleva peli antaa pelaajien käyttöön pelin perusversion niin yksinpelin kuin moninpelitilojenkin osalta. Pelin voi ladata rajatuksi ajaksi itselleen joko Ubisoft Connect -pelipalvelusta tai EPIC Games Store -kauppapaikasta. Anno 1800 -pelin kolmannen kauden esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

Anno 1800 -strategiapeli myös laajenee loppuvuodesta kahdella ilmaisella pelilaajennuksella. 28. syyskuuta 2021 julkaistava Cosmetic Pack #5 Pedestrian Zone tuo nimensä mukaisesti uusia laajennusmahdollisuuksia jalankulkijoille. Näitä ovat muun muassa kauppahalli, julkiset käymälät ja kanaalirakenteet. Näiden myötä kaupungin kävelymahdollisuudet nousevat aivan uudelle tasolle. Cosmetic Pack #6 Vibrant Cities -laajennus julkaistaan vuoden lopulla ja se tuo lisää väri- ja koristeluvaihtoehtoja rakennuksille. Näin eri kaupunginosat voi loihtia erilaisiksi oman mielikuvituksensa mukaan.

Joulukuussa on vuorossa pelipäivitys #13, joka korjaa pelistä bugeja sekä parantaa pelin suorituskykyä. Lisäksi päivitys sisältää ilmaisen pelitilan, joka tarjoaa haastavamman tavan rakentaa omaa kaupunkia. Esimerkiksi liian runsas kalastaminen tai luonnonresurssien käyttö voi tuhota luontoa ja tehdä ympäristöstä vähemmän asumiskelpoisen. Keskiössä on maltillisuus ja tasapaino luonnon antimien kanssa.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä.

Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800– ja Anno 1800: Complete Edition -pelit sekä kausikortit ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store- ja Epic Games -kauppapaikoista Windows-tietokoneille.

SUOSITUIMMAT