Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli valloitti Irlannin – katso upea traileri


Ubisoftin huippusuosittu avoimen pelimaailman toimintapeli Assassin’s Creed Valhalla on laajentunut Irlantiin uudella Wrath of the Druids -lisäosalla.

Katso yläpuolelta lisäosan esittelyvideo. Lue myös Assassin’s Creed Valhalla -pelin arvostelu.

Lisäosa vie pelaajan maan vihreille nummille ja mystisten druidien maailmaan, jossa kaksi tyystin erilaista kulttuuria kohtaavat omanlaisessa konfliktissaan. Päähenkilö Eivor joutuu jälleen kerran diplomatian pyörteisiin, josta ei kuitenkaan selvitä vain sanan säilää käyttämällä. Vastaansa Eivor saa pahaenteisten druidien joukot, joiden tavat toimia eroavat merkittävästi englantilaisten sekä kanssaviikinkien tyylistä.

Luvassa on vauhdikas, jännittävä ja kiehtova seikkailu upean saarivaltion kuvankauniissa maisemissa ja vehreän luonnon helmassa upeine linnoineen ja asuinrakennuksineen.

Wrath of the Druids -lisäosa sisältyy pelin kausikortin tarjontaan, jonka lisäksi pelilaajennuksen voi myös ostaa erikseen muista lisäosista riippumattomana seikkailuna.

Assassin’s Creed IV Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.

SUOSITUIMMAT