Club For Five viimeiselle kiertueelle yhdessä Susanna Lukkarisen kanssa


Club For Five- yhtyeen odotettu joulukiertue käynnistyy joulukuun alussa Hämeenlinnasta. Sitä ennen yhtye julkaisee ”Tulkoon joulu” -singlen 26. marraskuuta.

Uransa aikana lukuisilla kultalevyillä palkittu a cappella -yhtye Club For Five lähtee perinteiselle joulukiertueelleen jo neljättätoista kertaa. Tämän vuoden Jouluna 2021 -kiertue on kuitenkin juuri kaksikymmenvuotisjuhliaan viettäneelle yhtyeelle poikkeuksellinen kahdellakin tapaa.

Ensinnäkin viime vuonna kiertue jäi koronapandemian takia kokonaan väliin, ja toisekseen kiertue on viimeinen yhtyeen perustajajäseniin lukeutuvan Susanna Lukkarisen (kuvassa toinen vasemmalta) kanssa. Jouluna 2021 -kiertueen jälkeen Susanna on omasta halustaan tahtonut katsoa mitä muuta elämällä on tarjota.

– Club For Five on ollut iso ja rakas osa elämääni jo parikymmentä vuotta. Olen rakastanut laulamista ja esiintymistä yhtyeen riveissä ja bändistä on tullut minulle kuin toinen perhe. Nyt on kuitenkin aika avata uusia ovia. Toivon Clubille kaikkea hyvää jatkossa ja on ihanaa päästä jälleennäkemään myös yleisöämme lavalta käsin, ennen kuin siirryn itse yleisön puolelle, Susanna sanoo.

Club For Fivella on suunnitelmia jo ensi vuodelle ja siitä eteenpäin, ja yhtye on luvannut kertoa uudesta laulajasta ensi vuoden puolella.

Jouluna 2021 -konserteissa suomalaisten rakastamat joululaulut soivat taas kauniimmin kuin koskaan monipuolisen a cappella -lauluyhtye Club For Fiven tulkintoina. Virtuoottinen viisikko ei suotta ole tullut osaksi tuhansien ihmisten jouluperinteitä. Tänä vuonna sekä konserttisaleissa että kirkoissa vierailevassa Jouluna-konsertissa rauhallinen ja reipas tunnelma aaltoilee estradin mukaisessa sopusoinnussa. Tutulla tinkimättömällä laadulla mukaan mahtuu sekä ihanaa perinteistä että aivan uutta ohjelmistoa.

Taitavan viisikon joulumusiikista voi nauttia myös yhtyeen julkaisemilla joulualbumeilla: Rekiretki (2007), Jouluna (2013), Joulun parhaat (2016), Jouluna Live (2018) sekä 26. marraskuuta julkaistavalla ”Tulkoon joulu” -singlellä. Alla musiikkivideo kappaleesta ”Kello löi jo viisi (Joulukirkkoon)”.

Club For Five on vielä tulevalla kiertueella Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Jouluna 2021 -kiertue
Pe 3.12.Hämeenlinna, Verkatehdas
La 4.12. Hanko, Hangon kirkko
Ti 7.12. Hyvinkää, Hyvinkääsali 
Ke 8.12.Porvoo, Tuomiokirkko
La 11.12. Espoo, Kulttuurikeskus
To 16.12. Tampere, Tampere-talo
La 18.12. Helsinki, Musiikkitalo
Ti 21.12. Lahti, Sibeliustalo

Jouluiset Show & Dinner -konsertit:
Pe 19.11. Helsinki, Kulttuuritalo
To 9.12. Turku, Logomo

Konsertit alkavat klo 19:00, paitsi Hangossa klo 18:00. Espoossa ja Helsingin Musiikkitalossa myös lisäkonsertit klo 15:00.

Liput ja lisätiedot: www.clubforfive.fi sekä konserttipaikkojen omat nettisivut.

SUOSITUIMMAT