Danny auttaa nyt Erika Vikmanin 25-vuotiasta Jennika-siskoa rakentamaan uraansa


Eilen kerroimme, miten Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, kommentoi Iltalehdelle välejään 20-vuotiaaseen Helmi Loukasmäkeen, jonka musiikkiuraa musiikkineuvos on ollut rakentamassa. Danny sanoi, että Helmi on hänen hyvä ystävänsä, joka ”elää omaa elämäänsä kuten pitää, kehittää omia ideoitaan ja koulutustaan”.

Dannyn tänään alkava Aikansa idolit -konserttisalikiertue Pirkko MannolanKai Lindin ja Lasse Liemolan siirtyi osittain ensi vuoden helmi-maaliskuuhun.

Helmi ei Dannyn mukaan ole kiertuekuvioissa ”mukana ollenkaan”, mutta mukana sen sijaan on Dannyn exän Erika Vikmanin, 28, sisko Jennika Vikman, 25.

Dannyn usko Jennikaan on vahva.

– Jennika tekee seuraavan läpimurron. Uskallan sanoa näin, koska olen auttanut 157:ää laulajaa urallaan. Uskon, että minulla on jonkinlainen käsitys siitä, kenellä on lahjakkuutta ja kenellä ei, Danny vakuuttaa Seiskalle.

Jennika ja Danny tuntevat toisensa hyvin, sillä hän kuului Dannyn taustalaulajakolmikkoon jo vuonna 2019. Myös Aikansa idolit -kiertueella Jennika on osa taustalaulukuoroa.

Danny iloitsee Jennikan siskon Erikan nousujohteisesta urasta. Hän kehuu exänsä lahjakkuutta ja toteaa, että ”opit ovat menneet perille”.

Alla Jennika Vikmanin tuorein kuvajulkaisu Instagramissa.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT