Danny avautui Me Naisille suhteestaan 19-vuotiaaseen Helmiin: ”Olen tietoinen, että tällainen tieto on annettu ulos”


Danny eli Ilkka Lipsanen, 78, antoi Me Naiset Radiolle haastattelun, jossa keskustelu siirtyi mielipiteitä jakavasta UMK-kilpailukappaleesta myös musiikkineuvoksen suhdekiemuroihin.

Jenni Alexandrova ja Ellen Jokikunnas kysyivät haastattelussa Dannylta suoraan seurustelusta itseään huomattavasti nuoremman Helmi Loukasmäen, 19, kanssa.

– Kuka sen on sanonut, että minä seurustelen tällä hetkellä? En ole sitä kenellekään väittänyt, eikä henkilö, jota tämä koskee, ei hänkään ole mihinkään ilmoittanut mistään seurustelusta, Danny tuohtuu.

Danny kertoo olleensa koko elämänsä ajan tekemisissä eri-ikäisten ihmisten kanssa ja että hienointa mitä hän tietää on nainen.

– Olen hyvin kiitollinen, jos joku viihtyy mun seurassa ja työskentelee mun kanssa yhdessä tai mitä hyvänsä. Mutta olen tietoinen, että tällainen tieto on annettu ulos.

Danny kertoo olleensa ex-puolisonsa Erika Vikmanin, 27, kanssa ”hieman löysemmässä yhteydessä” ennen seurusteluun ryhtymistä. Samaan hengenvetoon hän kehuu vuolaasti Loukasmäkeä.

– Tämä henkilö, jonka kanssa olen nyt tekemisissä, hän on äärimmäisen upea ihminen ja katsotaan mitä siitä tulee. Mutta tällä hetkellä emme ole julistaneet, enkä minä julista, mitään seurustelusuhdetta, vaan normaalia ihmissuhdetta, jossa ollaan tekemisessä keskenämme, Danny sanoo.

Danny myöntää olleensa rakastunut monta kertaa elämänsä aikana.

– Se on tavallaan ohimenevä asia, jos sen antaa mennä ohi. Mulla nyt on käynyt sillä lailla elämässäni, että olen tavannut siis aivan ylitsevuotamattoman upeita naisia, joilla on sydän paikallaan ja, luojan kiitos, heitä on vieläkin olemassa.

Alla Helmi Loukasmäen julkaisemia ja sydän-emojeilla koristamia yhteiskuvia.

Lähde: Me Naiset Radio

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT