Danny avautui Seiskalle kohuerosta – Erika Vikmanilla salasuhde vara-Dannyn kanssa?


Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 77, ja laulaja Erika Vikman, 27, ilmoittivat viime lauantaina lähes viisi vuotta kestäneen parisuhteensa päättymisestä.

Seiskalle ero ei tullut yllätyksenä, sillä lehdellä on ollut jo yli vuoden ajan tietoa Vikmanin pettämishuhuista.

Eroilmoituksessa ei avattu eron syitä eikä Erika Vikman ole kommentoinut asiaa. Jo samana päivänä Danny kuitenkin myönsi Ilta-Sanomille kuulleensa vuosi sitten vahvoja huhuja Vikmanin uskottomuudesta. Seiskan mukaan kyse oli viime kesänä Valkeakoskella esitetystä Danny-musikaalista, jossa esiintyneellä Vikmanilla väitettiin olleen salasuhde juurikin Dannya esittäneen näyttelijän Ilkka Koivulan, 54, kanssa.

– Kuulin todellakin näitä huhuja ja keskustelimme kotona tästä aiheesta. Erika kielsi huhun hyvin ponnekkaasti, Danny painotti IS:lle.

Erika-Vikman-salarakas-ilkka-koivula
Danny-musikaalissa Dannya esittivät Ilkka Koivula ja Lauri Mikkola. Kuva: Daniel Paul.

Seiska on myös uutisoinut Dannyn naiskuvioista koko tämän kesän ajan, siitä lähtien kun hän kutsui 19-vuotiaan kaunottaren Helmi Loukasmäen avustajakseen Rauman lähettyvillä sijaitsevalle huvilalleen.

Alla Erika Vikmanin lauantaina julkaisema eroilmoitus. Danny julkaisi saman kuvan ja tekstin omalla tilillään. Molemmat kiittelivät toisiaan julkaisujensa lopussa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Hei kaikki. Suhteemme tilaa on jo jonkin aikaa spekuloitu. Haluamme kertoa oman versiomme asiasta, jotta voimme katkaista siivet turhilta juoruilta. Olemme jo jonkin aikaa olleet vain ystäviä ja erittäin hyviä sellaisia. Arvostamme toisiamme paljon ja olemme puhuneet avoimesti asioista. Harkitsimme tätä vaikeaa päätöstä kauan. Tulemme pitämään yhtä tulevaisuudessa, sekä kollegoina että läheisinä ystävinä. Tämä on ollut yksi elämämme metkityksellisemmistä ihmissuhteista – tärkeintä on, että me tiedämme sen. Kiitos kaikesta tuesta ja rakkaudesta mitä olemme teiltä saaneet. Emme kommentoi asiaa sen enempää. 🤍:Danny & Erika – Danny, Kiitos näistä vuosista, ne ovat olleet elämäni parhaimmat ja kasvattavimmat. Kiitos kun uskoit muhun enemmän kuin kukaa muu ja kannustit olemaan minä. Toimit myös suurena inspiraationa tielläni kohti showbisnestä. Ilman sinua olisin paljon pienempi ihmisenä – ja artistina. Kiitos ihan kaikesta, etenkin rakkaudesta. Onneksi ystävyytemme pysyy. rakkaudella Erika

Henkilön ᴱᴿᴵᴷᴬ ⱽᴵᴷᴹᴬᴺ (@erikavikman) jakama julkaisu

Ylin kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT