Diili-ohjelmasta tuttu Dora Palmroos lisäsi someen imetyskuvan ja avautui asiasta


Dora Palmroos oli kilpailijana Diili-ohjelman viime kaudella. Pari päivää sitten hän lisäsi Instagram-tililleen imetyskuvan ja kertoi kokemuksistaan siihen liittyen:

– Reilu 6 kuukautta imetystaivalta takana. Nyt yöimetysten jäätyä (ainakin toistaseks) ja kiinteiden määrän lisäännyttyä on imetyskerrat ruvennu luonnollisesti vähenemään. Huomaan, että oon ruvennu nauttimaan imetyshetkistä ihan eri tavalla kuin aikasemmin. On ruvennu konkretisoitumaan, että jossain kohtaa tää loppuu.

 – Ihan alussa tuntu etten mitään muuta elämällä tehny ku imettäny ja pumpannu maitoa ja hitto kun sekään ei riittäny! ravattiin painokontrolleissa ja otettiin lisämaitoa pullosta. neuvolassa vaan kehotettiin tarjoamaan useammin tissiä ja se tuntu turhauttavalta kun tuntu jo valmiiks etten mitään muuta tehnytkään. muistan parikin kertaa ilmottaneeni joeylle, että nyt muuten loppu mun imetys.

– Jatkettiin ja jatkettiin, kunnes muodostu meille sopiva tapa niin ettei kenenkään tarvinnu hampaat irvessä suorittaa ja silloin alko homma toimia. meillä esim. pitkään toimi, että aina iltasin ennen nukkumaanmenoa annettiin korviketta. korvike oli myös automatkojen ja reissujen pelastus.

-Se yllätti, että imetys on kyllä kaikkea muuta kuin yksinkertasta ja imetyskokemus jokaisella niin yksilöllinen ja ainakin mulla elänyt ja muuttunut tässä vauvavuoden mukana. jokaisella perheellä tulis olla rauha löytää heille parhaiten toimiva ratkasu ja myös muuttaa sitä aina tarvittaessa.

Voit katsoa kyseisen päivityksen alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT