Ehjäksi – retriitti juuri sinulle!


Nyt se on vihdoin täällä, nimittäin retriitti, jonka toisena tekijänä sekä ohjaajana minulla on ilo ja kunnia saada olla. Toinen ohjaajista on missejänikin alusta asti valmentanut alansa huippu; Mari Sarajärvi. Olen ylpeä saadessani tehdä retriitin juuri Marin kanssa, sillä Marin valmennukset ovat aivan uskomattomia. Mari on Mielen Majatalon emäntä, valmentaja, kouluttaja, LCAF Certified Coach, Positive Psychology Practitioner, NLP-Practitioner, skeemaohjaaja, rentoutusohjaaja, lakimies.

Nainen, tuntuuko, että arjen vastuut, velvollisuudet, pyynnöt ja vaatimukset ovat saaneet sinut hukkaamaan oman itsesi?

Henkinen väsymys ja uupumus painaa päälle samalla, kun koet etääntyneesi itsestäsi. Hetkittäin et tunnista itseäsi edes peilikuvastasi.

Kaipaat aikaa pysähtyä, hengähtää, levätä. Havaita, kuka sinä pohjimmiltasi olet, sinä kaunis, sydämellinen, ihastuttava nainen.

– Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus tähän, yhteyden löytämiseen omaan itseesi.

– Historiallisesti viehättävä vanha sukutila, energeettisesti lataavan Rautaveden rantamaisemissa antaa upeat, taianomaiset puitteet sisällöllisesti voimaannuttavalle ja uudistavalle Ehjäksi- retriitille 15.-17.10.2021. 

– Retriittikeskus ohjelmineen antaa sinulle juuri sen mitä kaipaat tässä hetkessä. Energiaa, voimaantumista, latautumista. Lepäämistä, rentoutumista, omaa aikaa. Uuden yhteyden luomista itseesi, palautumista jälleen ehjäksi, juuri siksi naiseksi, mikä pohjimmiltasi olet. 

Voimauttava ohjelma, ravintorikas ja puhdas ruoka, rentouttava spa-ilta, pehmeät unet, voimistava ja rauhoittava miljöö. Löydä oma voimasi takaisin️ <3

“Viikonloppu eheyttää sinut takaisin ehjäksi, juuri siksi, joksi olet alun perin syntynytkin, mutta minkä olet hukannut matkan varrella arjen pyörityksessä. Tai ehkä olet rikkoontunut kaikkien paineiden ja vaatimusten alla tai mahdollisten ikävien tapahtumien seurauksena.”

Tutustu Ehjäksi – retriittiin lisää täällä.

Kuvat Sanna Voimanen ja Tuomiston Kartano

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT