Elokuinen Seinäjoen Stadionfest ”pysyy ja paranoo”


Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla järjestetään elokuussa Stadionfest-tapahtuma 20.– 21.8.2021. Lavalle nousee edustava joukko tähtiartisteja: Haloo Helsinki!, Eppu Normaali, The Rasmus, Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Happoradio, Atomirotta, Blind Channel, sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Vuodesta 2019 saakka järjestetty Stadionfest nähdään Seinäjoen OmaSp Stadionilla, joka toimii myös Veikkausliigan jalkapallojoukkue SJK:n kotistadionina. Vuonna 2019 tapahtuma oli kaksipäiväinen ja vuonna 2020 yksipäiväinen. OmaSp Stadionilla pääsee nauttimaan aidosta festivaalitunnelmasta, ensiluokkaisissa palveluissa.

Mukana kotimaisten artistien eturiviä, uusia julkistuksia ja The Rasmuksen erikoiskeikka

Tänä vuonna kaksipäiväisen tapahtuman esiintyjäkattaukseen on varmistettu edustava joukko maamme eturivin artisteja. Avauspäivänä perjantaina lavalle astuvat pitkän keikkataukonsa päättävä Haloo Helsinki!, energisestä lavashow’staan tunnettu Mouhous, koko kansan suursuosikki Arttu Wiskari sekä ihanat Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lauantain antia ovat älykköräpin sanansaattaja Pyhimys, legendaarisen Dead Letters -albumin kokonaisuudessaan soittava The Rasmus, pop-rockin dinosaurus Eppu Normaali, kotimaisen raprockin ykköstykki Atomirotta ja suomirockin kestosuosikki Happoradio.

Nyt uusina julkistuksina ilmoitetaan päälavalle koko kansan pitkäaikainen suosikki, pistämättömän sanasepon Pauli Hanhiniemen johtama Kolmas Nainen sekä violent pop -sensaatio, Suomen euroviisukarsinnat valtavalla äänivyöryllä voittanut Blind Channel.

The Rasmuksen Dead Letters -erikoiskeikasta on odotettavissa aikamatka 2000-luvun alkuun niin musiikillisesti kuin visuaalisestikin.

Laulaja Lauri Ylönen on innoissaan päästessään pitkästä aikaa lauteille.

– Viimeisin keikkamme oli Mexico Cityssä yli vuosi sitten. Pitkä tauko on tuntunut musertavalta. Vasta nyt olen ymmärtänyt, kuinka suuri merkitys live-keikoilla on elämässäni. En jaksa odottaa, että pääsen taas lavalle riehumaan jätkien kanssa! Suomen-keikat ovat muutenkin aina erityisiä, sillä niitä on niin harvoin. Kotimaassa on aina oma fiilis ja suomen kielellä välittyy myös paremmin meidän erikoiset läpät ja huumorintaju.

Tapahtuma-areena takaa huippupuitteet

Stadionfestissä uutena konseptina esitellään tapahtuma-areena, joka takaa loisto-olosuhteet turvallisen ja laadukkaan tapahtuman toteuttamiseen niin rajoitusten aikana kuin vielä niiden jälkeenkin. Tapahtuma-areena mahdollistaa korkeatasoisten festaritarjoilujen toteutumisen, parantaa festarialueen toimivuutta ja tekee Stadionfestistä ainutkertaisen luksuselämyksen.

Tapahtuma-areenalla lavaa jytisyttävät perjantaina modernin metallin ruotsalaisvalio Smash Into Pieces, maamme bilebändien ehdottomaan eliittiin lukeutuva Telaketju sekä EDM-soundeja ja universaalia rokkia yhdistävä hyvän tuulen lähettiläs Planet Case. Lauantaina tapahtuma-areenalla tanssitaan Telaketjun ja tarkoin valittujen paikallisten DJ-artistien tahtiin.

– Vuoden 2021 tapahtumaa on kehitetty tavoitteena luoda Suomeen uusi festivaalikonsepti, joka tarjoaa erilaisen elämyksen ja ainutlaatuiset puitteet perinteiseen festivaaliin verrattuna, kommentoi SJK:n talousjohtaja Heikki Leppänen.

Tapahtuman turvallisuus

Asiakkaiden turvallisuus on tapahtumajärjestäjälle tärkein prioriteetti. Vuoden 2020 tapahtuman turvallisuustoimet olivat erittäin onnistuneet ja asiakkaiden turvallinen osallistuminen tullaan takaamaan myös 2021. Tarvittaessa tapahtuma-alue voidaan jakaa osiin ja henkilökapasiteettia laskea, jotta turvavälit säilyvät ja katsojakokemuksesta saadaan kaikilta osin turvallinen ja viihtyisä.

Tarkemmat ohjeet päivittyvät tapahtumasivulle tuonnempana, ja niitä päivitetään tarvittaessa tilanteen muuttuessa. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta stadionfest.fi.

Tapahtuma:
STADIONFEST
20.–21.8.2021 OmaSp Stadion, Seinäjoki
Ikäraja K-18

Ohjelma:
PE: Haloo Helsinki!, Mouhous, Arttu Wiskari, Ida Paul & Kalle Lindroth, Blind Channel, Planet Case, Smash Into Pieces (SWE), Telaketju
LA: Pyhimys, The Rasmus, Eppu Normaali, Atomirotta, Happoradio, Kolmas Nainen, Telaketju

Liput:
Yhden päivän liput palvelumaksuineen alkaen 54,90 €
Kahden päivän liput palvelumaksuineen alkaen 87,90 €
Tapahtumaan on saatavilla myös VIP-paketteja.
Liput myynnissä Lippupisteessä osoitteessa lippu.fi.

SUOSITUIMMAT