Ensitreffit-Aleksi löysi uuden rakkaan – katso ihastuttava video pariskunnasta täältä!


Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmällä tuotantokaudella toisensa saivat muun muassa Aleksi ja Riina. Kaksikko nähtiin ohjelmassa hyvin läheisen oloisina, mutta ratkaisupäivänä pari ilmoitti yllättäen jatkavansa eteenpäin ystävinä.

Aleksi teki selväksi, että ero otti koville. Nyt miehen elämässä puhaltavat kuitenkin uudet, ja onnelliset tuulet.

Aleksi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan. Uusi kulta on sairaanhoitajana ja personal trainerina työskentelevä fitness-urheilija Sanna-Maija. Pariskunta esittelee onneaan julkisesti Instagramissa.

– Viime vuonna, kun näin sut ensimmäisen kerran, totesin parhaalle ystävälleni, että tuossa on mies jonka haluan. Vuoden alussa uskaltauduin laittamaan viestiä. Meni muutama päivä ennen kuin sain sulta vastauksen, mutta pian olinkin jo matkalla Ouluun, Sanna-Maija selostaa Instagramissa.

Hän kertoo muuttaneensa keväällä Aleksin vuoksi Ouluun ja jättäneen kaiken taaksensa.

– Sanotaanko näin, että kyllä se rakkaus sekoittaa pään. Sen tuomat tunteet on jännittäviä, arvaamattomia ja kutkuttavia. Joka kerta kun katson sua silmiin ja kuulen sun äänen, alkaa perhoset lentämään vatsassa ja hymy vain leviää korviin. Sun läsnäolo saa turvallisen tunteen, jossa on hyvä olla, Sanna-Maija kuvailee rakastaan kauniisti.

Pariskunta on myös julkaissut Instagramissa videon, josta huokuu rakkaus ja onnellisuus. Voit katsoa sen alta.

SUOSITUIMMAT