Ensitreffit-tähti avoimena raskaudestaan: ”Synkkä ja ahdistunut olo”


Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisensa viime kaudella löytäneet Niina ja Lari odottavat lasta. Niina kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan, ettei raskauden alkuaika ollut pelkästään onnellista aikaa.

– Mä tunsin aivan kamalaa puristuksen tunnetta rinnassa koko alkuraskauden ajan. Ahdistusta. Sitä lisäsi se, että koin todella huonoa omatuntoa omista synkistä ajatuksistani, Niina kuvailee blogissaan.

– Olin todella kiitollinen, että olin voinut tulla raskaaksi (…) Samaan aikaan mulla oli todella synkkä ja ahdistunut olo siitä, että joutuisin luopumaan suuresta osasta itseäni ja kaikki muuttuisi todella radikaalisti loppuelämäkseni. Yllätyin oikeastaan siitä, kuinka vahva negatiivinen reaktioni oli, Niina jatkaa.

Hän kertoo raskauden alkuaikana iskeneen koronan pahentaneen tilannetta. Lopulta Niina ei ollut tiennyt, mikä johtuu raskaudesta ja mikä koronasta.

Raskauden edettyä hän on pystynyt tuntemaan pienokaisesta onnea ja iloa. Niina kertoo haluavansa avautua asiasta julkisesti, koska raskauden aiheuttamista negatiivisista tunteista puhutaan niin vähän.

SUOSITUIMMAT