Feikkiprofiili!!


Tulin tänään ohjaamasta ryhmäliikuntatuntia kun avasin puhelimeni, joka oli täynnä viestejä, joissa minulle ilmoitettiin, että nimelläni sekä kuvillani on tehty instagramissa feikkiprofiili, joka kehoittaa ihmisiä tilaamaan jotain sensuroimatonta sisältöä nyt kuukauden ajan maksuttomista linkeistä.

Tämä kyseinen profiili on feikkiprofiili ja kyseessä en siis ole minä!! Minulla on vain yksi aito profiili nimelläni! Enkä siis missään nimessä ole mukana tämän valeprofiilin tyyppisissä kanavissa!

Valitettavasti nämä feikkiprofiilit ovat tänä päivänä hyvin yleisiä ja niihin törmää tuon tuosta. Mutta jaksan silti ihmetellä miksi joku haluaa tehdä tällaista kiusaa?? Onko kyse vain kiusanteosta vai saako ihmiset näistä oikeasti rahaa? Joka tapauksessa, mikä ihmisiä oikein vaivaa??

On kurja tietää, että joku esiintyy nimelläsi, kuvillasi ja lähettää viestejä ja voi aiheuttaa isompaakin harmia, etkä voi tehdä asialle mitään.

Olen törmännyt tällaiseen ennenkin. Feikkiprofiileihin ja myös tinderissä on esiinnytty kuvillani. Onko ihmisillä liikaa vapaa aikaa vai mielenterveysongelmat jälleen kasvussa?

Suuri Kiitos kaikille tähän mennessä profiilin ilmiantaneille <3

Ilmiantakaa tätä kyseistä feikkiprofiilia jatkossakin!

Feikkiprofiili näyttää siis tältä!

Saa ilmiantaa!!

SUOSITUIMMAT