Glamping eli luksustelttailua


Koska täydellinen combo; kesäloma, hellepäivä ja itselläni vapaapäivä, sain extempore ajatuksen lähteä poikani Jaken kanssa telttailemaan. Kaikkihan tietävät, että juuri ne parhaimmat reissut tulee kun niitä ei etukäteen suunnittele. 

Kyse ei ollut kuitenkaan perinteisestä telttailusta vaan glamping eli luksustelttailusta. Kun kuulin Peltomäki Resortista ja glampingista ensimmäisen kerran, heräsi kiinnostukseni heti. Luksusteltoissa on parisänky, peitot ja tyynyt valkoisine pussilakanoineen ja teltoissa ihana boho tunnelma, jota rakastan. 

Ei siis todellakaan mikään perinteinen, ahdas teltta jonne pitäisi kontata sisään ja peruuttaa pois. Vaan ihan kuin hotellihuone luonnon keskellä!

En ollut aikaisemmin telttaillut (kiitos Bodomin), ja vaikka kyseessä ei ollut perinteinen teltta, oli kiehtovaa nukkua ulkona kuunnellen luonnon ääniä. Selätin myös kaikki aiemmat pelot.

Peltomäki Resort sijaitsee Tampereelta vain 30min ajomatkan päästä, joten matka ei ollut pitkä. Alueella voi majoittua monin eri tavoin, mutta oli selvää, että haluan testata ehdottomasti luksustelttailua.

Jake oli innoissaan kun perillä pääsi rampille skuuttailemaan ja tietysti uimaan. Myös savusauna oli meidän molempien mieleen. Jake ui ja saunoi monta tuntia ja sai nopeasti muista saman ikäluokan retkeilijöistä uusia kavereita. Alueella riitti monenlaista aktiviteettia. Mikä sen ihanampaa kuin viettää upeaa kesäpäivää leirintäalueella, lasten kirmata nurmikolla, pulahtaa välillä veteen ja saunaan ja nukkua teltassa luonnon keskellä raittiissa ilmassa. Täydellistä kesäloman viettoa jos minulta kysytään.

Ennen kotiinlähtöä Jake totesi: ”Äiti, kai me tullaan tänne tänä kesänä vielä uudestaan?”Eli todellakin viihdyimme ja suosittelemme lisäämään Glamping vielä tämän kesäsi bucket listille!

Kiitos ihana Peltomäki Resort!

Jos et ole aikaisemmin kuullut mikä on Glamping (seuraavat tekstit poimittu Peltomäki Resortin nettisivuilta):

Glamping tuo telttailuun ison annoksen luksusta. Koe maailmalla suosittu ja luonnonläheinen tapa yöpyä. Herää luonnon ääniin mukavasti omassa sängyssä, pehmeiden peitteiden alta.

Teltan koko on noin 20 m² ja sisältää sängyt, petivaatteet, yöpöydät, lepotuolit, pöydän, kenkätelineen ja vaatetelineen. Huom. pyyhkeet eivät sisälly varustukseen.

  • 1 – 2 hlö
  • Lisäpatja-mahdollisuus
  • Osa teltoista varattavissa myös lemmikin kanssa matkustaessa (8 ja 9, nämä myös lähinnä koirapuistoa).

Peltomäki Resort on uudistunut monipuolinen tapahtumakeskus ja upea vapaa-ajan kohde aktiivisille ihmisille. Paikan päällä pääset kokeilemaan kaapelivesilautailua, eli cable wakeboardingia, majoitut upeassa miljöössä, sekä nautit ravintolan antimista ja rantasaunoista. Pääset harrastamaan monipuolisesti ja lapset viihtyvät alueella erityisen hyvin. Lemmikit ovat myös tervetulleita ja koirille löytyy oma koirapuisto, jossa hännän huiskuttajat saavat tassutella vapaasti.

Tutustu lisää www.peltomakiresort.fi Seuraa somessa @peltomakiresort sekä @telttaillen

Kolme kuvaa Peltomäki Resort, muut kuvat Hennan kotialbumi

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

SUOSITUIMMAT