Helena ja Mikko Koivun kohuero: Suomen poliisi joutui puuttumaan tilanteeseen


Kukaan viihdeuutisia seuraava ei ole voinut välttyä Helena ja Mikko Koivun riitaisan avioeron käänteiltä. Tapausta on puitu vuosikausia sekä Suomen että Yhdysvaltojen oikeusistuinten toimesta.

Nyt Helena on julkaissut Instagramin stories-osiossa videomateriaalia, joka on kuvattu syyskuussa Turussa. Tuolloin Helena oli matkustanut Suomeen tavatakseen lapsiaan.

Helena oli mennyt ex-pariskunnan huvilalle, jonka he edelleen omistavat puoliksi. Hän kertoo videolla, että vastassa oli ollut tuntematon mies, joka oli käskenyt Helenaa poistumaan paikalta.

Myöhemmin videolta käy ilmi, että huvilalle on kutsuttu poliisit. Virkavalta toteaa, ettei Helena ole enää osoitteessa kirjoilla, joten hänen on poistuttava omistajuuskuvioista huolimatta.

Helenan mukaan häntä oli uhattu pidättämisellä. Lopulta Helena oli poistunut paikalta ja mennyt hotelliin yöksi.

Mainos
Ansaitse rahaa vastauksistasi
Vaikuta asioihin hauskalla tavalla, ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin. Kuluttajapaneeli on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia miehiä ja naisia. Hae mukaan paneeliin ja ala ansaita palkkioita jo tänään. 
Liity tästä.

SUOSITUIMMAT