Tällaisella ilmoituksella ulosottoon joutunut Iida Vainio hakee töitä – katso video!


Iida Vainio kertoi jokin aika sitten saaneensa nikotiinipussien markkinointiin liittyviä töitä. Mitä ilmeisimmin näyttävä kaunotar aikoo panostaa töiden tekoon oikein huolella, sillä hän on tästä huolimatta julkaissut Instagramissa työnhakuvideon.

– Moikka, mä oon Iida Vainio. Tutummin Kultamekko-Iida. Ja mä teen tällä hetkellä markkinointia hoast- ja juontohommia. Jos sä tarviit esim. sun yritykseen tai pikkujouluihin sun muihin houstii tai juontajaa, niin laita hei tähän sähköpostiin mulle viestiä, niin mietitään, mitä tehdään yhdessä, Iida selostaa videolla.

Seiska kertoi hiljattain, että Iida on joutunut ulosoton asiakkaaksi. Saatavia on 2 523,50 euron edestä. Hänet on toisen merkinnän kohdalla todettu varattomaksi. Kymenlaakson käräjäoikeudesta kerrottiin Seiskalle, että Iida on saanut lisäksi kaksi yksipuolista velkomustuomiota, jotka muodostavat 3 696,89 euron summan.

Ahkerasta työnhausta päätellen Iida yrittää saada raha-asioitaan nyt kuntoon. Katso julkkiskaunottaren julkaisema video alta.

SUOSITUIMMAT