Helmi, 19, nauttii olostaan Dannyn, 78, kanssa: ”Elämäni paras vuosi!”


Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, ja viime kevään ylioppilas Helmi Loukasmäki, 19, ovat pysytelleet otsikoissa siitä lähtien, kun musiikkineuvos palkkasi hänet avustajakseen alkukesästä.

Loukasmäen kesätyön päättymisen jälkeen Danny ja Erika Vikman, 27, ilmoittivat syyskuun alussa lähes viisi vuotta kestäneen suhteensa päättymisestä, ja nuori kaunotar muutti heti seuraavana päivänä miehen luokse Kirkkonummelle.

Lokakuussa Danny kertoi Hymylle arvostavansa seuralaistaan suuresti.

– Mitäkö näen Helmissä? Hyvin älykkään neidon, joka on musikaalinen, hyvin sivistynyt ja miellyttävä ihminen sekä auttamishaluinen. Kaikella tavalla hyvä ihminen.

Molemmat kuvailevat suhdetta ystävyydeksi. Seiskan haastattelussa Loukasmäki kertoi ärsyyntyvänsä, jos joutuu selittelemään suhdetta ja ikäeroa.

– En koe, että minun pitäisi alkaa selitellä tätä kaikille. Tämä meidän juttumme on täysin oma valintani, enkä koe ikäeroamme millään lailla ihmeelliseksi. Jos ihminen on hyvä, on ihan sama, minkä ikäinen hän on!

Loukasmäki on tyytyväinen oloonsa Dannyn kanssa.

– Jälkeenpäin ajatellen kulunut vuosi on ollut kyllä aikamoinen. Ensin iski korona, sitten tuli ylioppilaskirjoitukset, kesä Dannyn kanssa ja nyt olenkin täällä… En olisi kyllä millään uskonut! Mutta tällä hetkellä tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta. Olen tyytyväinen, että asiat ovat juuri näin, hän kertoi Seiskalle katsoen Dannya silmiin.

Uudenvuodenpäivänä Loukasmäki julkaisi itsestään Dannyn veneessä kesällä otetun kuvan ja kertoi kuvatekstissä viime vuoden olleen elämänsä paras.

– Kiitos vuosi 2020! Kaikesta huolimatta se oli elämäni Paras!💖 Kiitos kaikki te, jotka olitte mukana!✨ Hyvää Uutta Vuotta!!!

Alla Loukasmäen elokuussa julkaisema kuva, jossa pari veneilee yhdessä.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT