Huippusuosittu Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeli pelattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan


Kilpapelinäkin tunnettu ja yli 60 miljoonan pelaajan pelaama Tom Clancy’s Rainbow Six Siege -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi 11.-15. kesäkuuta 2020 välisen ajan. Tarjolla ovat kaikki pelikartat ja pelitilat sekä 20 operaattorihahmoa.

Ilmaisviikonlopun aikana kartutettu pelikokemus ja kerätyt esineet säilyvät pelaajan pelitilillä mikäli pelaaja ostaa pelin, joten alusta ei tarvitse aloittaa kokeilujakson jälkeenkään. Lisäksi pelin eri versiot (Basic, Deluxe, Gold ja Ultimate) ovat alennusmyynnissä 11.-17. kesäkuuta välisen ajan.

Lisäksi Rainbow Six Siege -ilmaisviikonloppuun osallistuvat Tom Clancy’s The Division 2 -pelin omistajat saavat viisiosaisen Thremite-asukokonaisuuden käyttöönsä The Division 2 -pelissä.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT