Huoltomiehet kohtasivat mykistävän näyn – ”harjoittelija vaihtoi luultavasti alaa”


Ringa-niminen nainen on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä jokin aika sitten tapahtuneesta sattumuksesta. Huoltomiehet olivat olleet tulossa hänen asuntoonsa. Ringa myöntää, että paikat eivät ole aina ihan viimeisen päälle kunnossa ja hän oli ryhtynyt siivoamaan viime tingassa.

Hän oli laittanut kuulokkeet korville ja musiikin soimaan imuroinnin rivakoittamiseksi. Homma oli pian mennyt niin hikiseksi, että Ringa oli päätynyt riisuutumaan ilkosilleen. Pian vastassa oli ollut tahra eteisen lattialla, jota hän oli ryhtynyt hinkkaamaan konttasillaan.

– Olen antanut niille (huoltomiehille) luvan tulla omilla avaimilla mun asuntoon silloin, kun en ole itse kotona. No nehän sitten tuli, kun en musiikeiltani kuullut ovikelloa. Varmaan mahtava näky, kun ensimmäisenä kun ovesta astuu sisälle, näkyy mun ”kolmas silmä”, Ringa selostaa pilke silmäkulmassa.

Lisämausteen tilanteeseen oli vielä antanut se, että nainen oli hoilottanut täyttä kurkkua Martti Servon ”On viiiiikonloppu eessä taas”.

– Mä luulen, että se harjottelijapoika, joka oli siinä vanhemman huoltomiehen mukana, traumatisoitui niin pahasti, että vaihtoi alaa, Ringa päättää huvittavan selostuksensa.

SUOSITUIMMAT