IS: Helmin isä astui julkisuuteen – puhuu suunsa puhtaaksi Dannysta


Helmi Loukasmäki, 21, on antanut isänsä Janin kanssa Iltasanomille haastattelun isänpäivän kunniaksi. Kaksikko kertoo siinä muun muassa perheenjäsenten tiiviistä ja luottamuksellisista väleistä.

Luonnollisesti toimittaja on myös tiedustellut Jani Loukasmäeltä mielipidettä asiaan, joka on puhututtanut suomalaisia jo parin vuoden ajan. Kyse on tietenkin Helmi-tyttären ja Dannyn ystävyydestä.

– Totta kai se (ikäero) on erikoinen juttu, mutta tärkeintä minulle on Helmin onnellisuus. Minulle on ihan sama, kenen kanssa Helmi viihtyy. Jos hän on onnellinen, se käy silloin minulle, Jani toteaa Iltasanomille.

Helmin vanhemmat ovat tavanneet Dannyn useita kertoja.

– Danny on huumorintajuinen herrasmies ja mielenkiintoinen tarinankertoja, Jani kuvailee tyttärensä 80-vuotiasta asuinkumppania.

Helmi kertoo, ettei asumiskuviolla ole missään vaiheessa ollut vaikutusta hänen ja hänen vanhempiensa väleihin. Myös Dannyn ja Helmin vanhempien välit ovat hyvät ja mutkattomat.

– He tulevat hyvin juttuun, ja heidän välillä vallitsee keskinäinen kunnioitus. Äiti ja iskä ovat koko ajan tienneet, missä mennään ja on ollut tärkeää, että keskustelemme avoimesti, Helmi kuvailee Iltasanomille.

Hän kertoi haastattelussa myös pikkuveljensä menehtymisestä.

Katso kuva Helmin Jani-isästä täältä.

SUOSITUIMMAT