IS: Mika Salon hämmentävä suhdesoppa – vieläkin naimisissa Norikon kanssa


Entinen Formula 1 -tähti ja nykyisin kisoissa tuomarinakin toimiva Mika Salo, 55, on totuttu näkemään formulalähetysten kommentaattorina, mutta myös lehtiotsikoissa hämmentävien naissuhteidensa takia.

Salo on seurustellut Seiskan mukaan reilun vuoden ajan ”varakkaan ilmailualalla työskentelevän sporttisen vaaleaverikön” kanssa, mutta hän on lehden mukaan samalla tapaillut myös entistä tyttöystäväänsä, jyväskyläläistä Henna Pihlajaa sekä keravalaista 22-vuotiasta Neaa.

Tilanteen tekee vielä erikoisemmaksi se, että virallisesti Salo on edelleen naimisissa Noriko Salon (o.s. Endo), 51, kanssa. Avioliitto kuitenkin on nyt päättymässä, sillä Ilta-Sanomien mukaan he ovat jättäneet yhdessä avioerohakemuksen 30. maaliskuuta 2022. Kun hakemusprosessi on valmis, eroon ei tarvita enää harkinta-aikaa, sillä he ovat asuneet erillään yli kahden vuoden ajan.

Vuonna 1999 vihityn parin huhuttiin eronneen jo 2010-luvun alussa, mutta vielä vuonna 2015 Salo vakuutti IS:lle, että vaikeudet oli voitettu. Hän kertoi tuolloin, että he olivat uusineet vihkivalansa 15. hääpäivänsä kunniaksi kesällä 2014.

Ongelmat kuitenkin jatkuivat, eikä aviopari ole esiintynyt yhdessä moneen vuoteen. Keväällä 2019 Keskisuomalainen uutisoi, että Salo oli seurustellut jo vuosien ajan jyväskyläläisen Henna Pihlajan kanssa. Pihlaja sanoi tuolloin, että he olivat tavanneet jo vuonna 2007 ja seurustelleet pitkään. Sitten heille oli tullut taukoa, mutta myöhemmin he palasivat jälleen yhteen. Naimisiinmenostakin oli puhuttu. Helmikuussa 2021 Salo ilmoitti eronneensa Pihlajasta.

Mika ja Noriko Salolla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2001 syntynyt Max ja vuonna 2004 syntynyt Mai.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Seiska, Keskisuomalainen

Kuva: instagram

SUOSITUIMMAT