IS: Noriko Salon vanhemmat menehtyivät samaan aikaan hirvittävällä tavalla


Noriko Salo oli vain 21-vuotias, kun hän alkoi seurustella ex-miehensä Mika Salon kanssa. Vain muutamaa vuotta aiemmin hän oli kokenut elämässään musertavan menetyksen. Japanista kotoisin oleva Noriko avaa nyt tapahtunutta Iltasanomien haastattelussa.

– Olin juuri täyttänyt 16 vuotta, kun molemmat vanhempani kuolivat. Äitini oli kamppaillut pitkään pahan masennuksen kanssa. Hän päätyi siihen pahimpaan ratkaisuun eli teki itsemurhan, ja isäni menehtyi häntä pelastaessaan. Äiti hyppäsi junaraiteille, ja isä yritti pelastaa äidin, Noriko kertoo Iltasanomille.

Vanhempien kuoltua Noriko ja hänen kaksi isoveljeään jäivät omilleen. He jäivät kolmestaan asumaan perheen kotiin. Virallisesti Norikon eno oli hänen vastuuhenkilönsä, mutta tämä asui muualla.

– Nuorempana emme puhuneet menetyksestä veljieni kanssa, koska se tuntui liian kipeältä. Aluksi olin äidilleni vihainen siitä, että hän päätti riistää itseltään hengen ja samalla vei myös isän meiltä. Myöhemmin olen oppinut ymmärtämään, että äitini oli sairas, eikä tehtävissä ollut mitään, Noriko kuvailee Iltasanomille.

SUOSITUIMMAT