Jaajo Linnonmaa lopettaa Aamulypsyssä – kertoi syyn


Mediapersoona Jaajo Linnonmaa, 44, teki tänään Instagram-tililleen päivityksen, jossa kertoi lopettavansa suositussa Aamulypsy-radio-ohjelmassa. Hän myös kertoi syyn:

”Rakkaat Aamulypsäjät, kiitos kaikista vuosista!

Huomaan tätä kirjoittaessa, että Aamulypsystä, mun juontajakavereista ja kuuntelijoista on tullut mulle vuosien saatossa todella tärkeitä. Syy miksi lopetan on kuitenkin tärkeämpi.

Olin alkuvuodesta 3 kk isyysvapaalla. En aiemmin ole isyysvapaita pitänyt, mutta kuopuksen kohdalla halusin tehdä poikkeuksen.

Olin onnellinen ja iloinen, että pääsin mukaan lasteni elämään ihan eri tavalla saadessani jakaa arkiaamut heidän kanssaan.

Sain syödä aamiaista yhdessä ja kuulla, mitä kivaa koulussa ja päiväkodissa on luvassa. Sitten vein heidät kouluun, tapasin luokkakavereita, opettajia, luokkakaverien vanhempia ja pääsin ikään kuin kokonaan uuteen maailmaan mukaan.

Minuun iski hetkellinen suru, kun ymmärsin, että aamuradion takia tämä kaikki jää minulta kokematta.

Kun isyysvapaa oli loppumassa, niin lapset kysyivät onko minun pakko mennä takaisin radioon ja voisinko jatkossakin olla aamuisin kotona. Isi kun tekee kuulema tosi hyvää munakasta.

Huhtikuussa, kun palasin takaisin radioon, kerroin pomoille, että haluaisin lopettaa ja viettää aikaa enemmän perheen kanssa. Sovittiin, että teen syksyn neljää päivää viikossa ja vuodenvaihteessa lopetan. Nyt siitä on sopiva hetki kertoa kaikille.

Kun 2011 jäin edellisen kerran pois radiosta, niin itkin viimeisessä lähetyksessä lohduttomasti. Silloin en ollut varma oliko päätökseni oikea. Nyt olen ja olen todella onnellinen, että tämä hieno matka päättyy näin.”

Katso päivitys alta tai Instagramista.

SUOSITUIMMAT