Jari Litmasen juhlalähetys käynnistää Mestarien liigan pudotuspelikevään


Mestarien liigassa siirrytään ensi viikolla pudotuspelivaiheeseen. C Moren jalkapallostudio seuraa jokaisen otteluillan tapahtumia suorassa lähetyksessä. Artikkelin alaosassa on lista kaikista lähetyksistä. Lisäksi keskiviikon 17.2. erikoislähetyksessä juhlistetaan 50 vuotta täyttävän Jari Litmasen ainutlaatuista Mestarien liiga -uraa.

Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät neljännesvälierien ensimmäisillä osaotteluilla, alkaen 16. ja 17. helmikuuta. Aiempien kausien perusteella yllättäviä käänteitä ei tule keväästä puuttumaan, kun ratkotaan, mikä joukkue nostaa pokaalin 29.5. Istanbulissa pelattavan loppuottelun päätteeksi.

C More lähettää kaikki ottelut suorina lähetyksinä ja suomeksi selostettuna. Lisäksi jokaisen otteluillan asetelmia klo 21 alkavassa studiolähetyksessä puivat C Moren asiantuntijat Mikael ForssellSami HyypiäAntti NiemiMika Väyrynen ja Simo Valakari. Asiantuntijoita haastaa vankalla osaamisellaan vakuuttanut studioisäntä Petri Pasanen.

Kunnianosoitus suomalaisen jalkapallon kuninkaalle

Jari Litmasen merkitys suomalaiselle jalkapallolle on kiistaton. Sensaatiomaista uraa juhlistetaan 17.2. C Moren jalkapallostudiossa, Litmasen 50-vuotispäivän kynnyksellä. Juhlalähetyksessä on tiedossa erikoishaastattelu, jossa Pasanen ja Litmanen kohtaavat lapsuuden maisemissaan.

Jo pelaajaurillaan kaksikko on pelannut yhdessä maajoukkueessa ja Ajaxin riveissä, joten tunnetta ja muistoja ainutlaatuisessa kohtaamisessa taatusti riittää. Merkkipäivää studioon saapuu juhlistamaan myös muusikko Tommi Läntinen.

– Jari ja hänen Ajaxinsa keräsivät 90-luvulla paitsi menestystä myös inspiroivat monia tämänkin päivän huippuvalmentajia. Onkin itsestään selvää, että Jarin merkkipäivä näkyy myös studiossamme. Henkilökohtaisesti yksi tämän kauden kohokohdista on saada mahdollisuus istua alas Jarin kanssa Lahden Kisapuistossa ja jutella noista huippuvuosista. Ja tämä ennen kaikkea ystävänä ja ex-ajaxilaisena, kuvailee Pasanen.

Katso alta vuonna 2012 julkaistun Kuningas Litmanen -elokuvan traileri.

Muutenkaan kevään pudotuspelisesonki ei voisi alkaa herkullisemmin: heti ensimmäisenä iltana jalkapallonystäviä hemmotellaan, kun Barcelona ja PSG asettelevat tähtiloistonsa vastakkain ja Leipzigin saksalaismanageri Julian Nagelsmann haastaa maanmiehensä Jürgen Kloppin Liverpoolin – nähdäänkö tässä otteluparissa kevään ensimmäinen yllätys?

Mestarien liigan tulevat ottelut

Neljännesvälierien ensimmäiset osaottelut:

16.2. klo 21.00 (studiopeli) Barcelona – PSG
16.2. klo 22.00 Leipzig – Liverpool
17.2. klo 21.00 (studiopeli) FC Porto – Juventus
17.2. klo 22.00 Sevilla – Dortmund

23.2. klo 21.00 (studiopeli) Atlético Madrid – Chelsea
23.2. klo 22.00 Lazio – Bayern München
24.2. klo 21.00 (studiopeli) Mönchengladbach – Manchester City
24.2. klo 22.00 Atalanta – Real Madrid

9.-10.3. ja 16.-17.3. Neljännesvälierien toiset osaottelut
6.-7.4.ja 13.-14.4. Puolivälierien ensimmäiset ja toiset osaottelut
27.-28.4. ja 4.-5.5. Välierien ensimmäiset ja toiset osaottelut
29.5. Loppuottelu

Kaikki lähetykset ovat katsottavissa cmore.fi-suoratoistopalvelussa sekä C Moren kanavilla.

SUOSITUIMMAT