Jasmin Mäntylältä pysäyttävä ulostulo: ”En ole tyhmä, kuuro tai sokea”


Jasmin Mäntylä, nykyinen Vähäkangas, on pysynyt tiiviisti otsikoissa koko aikuisikänsä, vaikka malli- ja missiuran päättymisestä on jo aikaa. Näyttävä kaunotar onkin pitkään luonut uraa aivan muualla kuin julkisuuden valokeilassa.

Viikonloppuna Jasmin julkaisi Instagramissa hyvin mystisen kirjoituksen tuhansille seuraajilleen.

– Ensinnäkin. Minä en ole tyhmä tai kuuro/sokea minkään asian suhteen, eikä ole puolisonikaan. Minä kyllä kuulen asioista ja luen kysymyksiä työasioihin liittyen koko ajan; viestejä, mitä minulle laitatte, Jasmin aloittaa.

– Ihmisillä elämäntilanteet vaihtelevat ja niin voi käydä kenelle tahansa. Minä olen ihminen, joka haluaa ja tykkää tehdä töitä enkä halua vain istua joutilaana. Jokaisella kuuluu kuitenkin olla se tietty raja liittyen siihen, mitä voi ja haluaa tehdä. Niin minä ainakin ajattelen. Eli ei kuulu alistua mihin tahansa, Jasmin muotoilee.

Kaikesta päätellen Jasminin elämässä on siis jonkinlainen myllerrys meneillään, mutta hän ei avaa sen tarkemmin mikä. Hyväntuulisista julkaisuista päätellen Jasminilla on kuitenkin kaikki hyvin ja hän nauttii kesästä aviomiehensä Markon kanssa.

SUOSITUIMMAT