Jethro Rostedt täräytti jymypaljastuksia Jaajo Linnonmaalle tulisten kastikkeiden äärellä


Nyt on hottia, kirjaimellisesti!

Suositun LypsyTuben uudessa Hot Ones -jaksossa Jaajo Linnonmaan vieraana on Jethro Rostedt maistelemassa äärimmäisen tulisia kastikkeita. Liekehtivien siipien popsimisen ohessa kuullaan ”Jetin” elämän värikkäitä ja hauskoja vaiheita. Jymypaljastuksiltakaan ei vältytä.

Jethro kertoo maistelun lomassa muun muassa Diili-ohjelmasta. Jehtro kertoo, ettei mennyt ohjelmaan saadakseen julkisuutta, vaan ettei joutuisi konkurssiin. Hän sanoo katsoneensa pienissä kaljoissa telkkaria ja huomanneensa Hjallis Harkimon mainoksen, jossa haettiin kilpailijoita ohjelmaan.

– Mä nappaan tuolta itelleni suojatyöpaikan ja liityn liittoon, Jethro kertoo ajatelleensa.

Jethro sijoittui ohjelmassa kolmanneksi, mutta ystävystyi Hjalliksen kanssa ja pääsi jopa ”trokaamaan” kiinteistöjä Sipoonrannan projektista, jonka vetovastuusta ohjelmassa kisattiin. Hän sanoo ”tainneensa” jopa ostaa itsekin niistä yhden tai kaksi.

Elämänvaiheiden muistelussa sivutaan myös Jethron epäonnisia venekauppoja. Hän kertoo, että veneen omistamisessa on kaksi kohokohtaa.

– Ensin kun sä ostat sen, niin saakeli sä olet onnellinen, ja sitten kun pääset siitä eroon, olet vielä onnellisempi!

Jethro muistelee lehtiinkin päätynyttä tilannetta, kun hän näki laiturissa vasta Hjallikselta ostamansa uponneen veneen.

– Onhan se lohduton näky, kun sä kävelet ihan lämpimänä kesäpäivänä veneelle kaksi lonkeroa molemmissa käsissä, mutta vastaan ui mun loppukesän lonkerot.

Vakuutusyhtiön tarkastajat löysivät rantaviivasta 208 lonkeroa, mutta Jethro tietää, että niitä oli 242.

Jethro on Diilin jälkeen nähty monissa muissakin televisio-ohjelmissa. Mies paljastaa, että kun hän osallistui vuonna 2011 Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun, ohjelman sponsorina oli Laitilan virvoitusjuomatehdas, jonka myötä paikalla oli tarjolla Kukko-olutta ”niin paljon kuin ikinä vaan sai siemailla”.

– Mä kun jännitin niin kovin, niin mähän vedin pikku pöhnässä ne tanssit kaikki läpi, niin kuin moni varmaan näkikin. Sen jälkeen ei enää kaljaa tarjottu kenellekään. Se loppui siihen.

Onnenpyörästäkin Jethrolla on hauskoja muistoja.

– Olin velipojan kanssa, ennen kuin tää pirun korona-aika alkoi, Las Vegasissa ja juotiin kaljaa hotellin edustalla. Yhtäkkiä siihen tuli jenkkipariskunta. Rouva rupes tuijottaan mua, ja tuijotti ja tuijotti, ja sanoi että sä olet Onnenpyörän juontaja. Mä että häh, mistä sä sen voit tietää? No jenkeissä tulee näitä muiden maiden Onnenpyöriä, eli mä olen kansainvälinen tähti.

Kastikkeet muuttuvat yhä tulisemmiksi ja meno hikisemmäksi. Jaajo sanoo saavansa tulisesta ruoasta poskipäiden hikoilua, mutta Jethro sanoo vaikutuksen menevän hänelle toiseen päähän, josta on seurauksena ”pyrstöyskää”.

Katso yläosan videolta lukuisia muitakin Jethron varsin kaksimielisiäkin tarinoita sekä miten kaksikko selviää maailman tulisimmista kastikkeista, vai selviääkö?

SUOSITUIMMAT