Jethro Rostedtin entinen miljoonaomaisuus pakkohuutokaupattiin 3 500 eurolla!


Jethro Rostedtin raha-asiat ovat olleet jo pidemmän aikaa tiukassa umpisolmussa. Nyt bisnesmiehen osakkeet Aninkaisten kiinteistövälitys Oy:stä on pakkohuutokaupattu pilkkahintaan. Asia ilmenee Jethron kanssa samaan aikaan Diili-ohjelmaan osallistuneen Timo Moilasen Facebook-päivityksestä.

– Tänään osallistuin avoimeen ja julkiseen huutokauppaan, jossa myytiin hra. JR:n (Jethro Rostedtin) Aninkaisten Kiinteistövälityksen osakkeet (45%), jotka Ulosottolaitos oli ulosmitannut. Silloin kun itse vedin ketjua, niin parhaimmillaan sen hinnaksi arvioitiin asiantuntijoiden antaman arvion mukaan 3-4 Meuria, mutta tänään tuo 45%:ia myytiin hintaan 3500 euroa!!! Moilanen päivittelee.

Jethron alamäellä on ollut valtava vaikutus myös Moilasen raha-asioihin. Hän nimittäin omistaa samaisesta osakeyhtiöstä 10 prosenttia.

– 114 000 euron (10%) sijoitus ”suli” noin 800 euroon ja eilisen dilutaation myötä (ylimääräinen yhtiökokous ja uusien osakkeiden lukumäärä) arvo tippui tuosta vielä murto-osaan. Sanotaan nyt vaikka näin, että jos joku tuhoaa omat asiansa, niin samalla voi tuhoutua myös monen muun raha-asiat, unelmat ja elämä, Moilanen jyrähtää.

Moilasen päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Seiska.

SUOSITUIMMAT