Johanna Tukiainen oikeuteen huumerikoksesta ja pahoinpitelystä


Kohublondi Johanna Tukiainen, 43, joutuu Helsingin käräjäoikeuteen kahdesta eri syytteestä, uutisoi Seiska. Häntä syytetään huumausainerikoksesta ja pahoinpitelystä.

Huumausainerikos

Huumausainerikoksesta syytettyä epäillään yleensä huumausaineiden valmistamisesta, välittämisestä, myymisestä tai niiden maahantuonnin yrittämisestä. Kyseessä voivat olla myös huumausaineiksi luokitellut lääkkeet, jos määrä on suuri tai niiden hankintaan liittyy epäselvyyksiä. Huumausainerikoksesta voi saada sakkoja tai enimmillään kaksi vuotta vankeutta.

Seiskan mukaan Tukiainen jäi kiinni Helsingin tullissa tammikuussa 2019, kun hän palasi Tallinnasta. Tukiainen selittää, että kyse oli lääkärin määräämistä lääkkeistä, joita hän luuli voivansa tuoda Virosta Suomeen.

– Tulee mieleen, että kyseessä on Päivi Räsäs -tyylinen vainoaminen, Tukiainen hämmästelee Seiskalle.

Pahoinpitely

Tukiaisella on myös meneillään Helsingin käräjäoikeudessa kesäkuussa vireille tullut syyte pahoinpitelystä. Syytettynä on Tukiaisen lisäksi hänen entinen kihlattunsa Veijo Lalli. Kyseessä on kaksikon taannoinen välienselvittely.

Parivaljakon välit ovat sittemmin lämmenneet, sillä Lalli oli syyskuussa mukana Tukholmassa Tukiaisen pikkusiskon Jasminen hautajaisissa.

Kummankaan syytteen istuntopäivää ei ole vielä määrätty Helsingin käräjäoikeudessa.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT