Sanna Marin paljasti vaietun pakkomielteensä – ”Koen syyllisyyttä ja häpeää siitä”


Maria Veitola vierailee Yökylässä Maria Veitola -ohjelman meneillään olevan kauden seitsemännessä jaksossa pääministeri Sanna Marinin, 35, (sd) luona.

Vierailu tehdään pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa Helsingin Meilahdessa, jossa asuvat Marinin kanssa hänen puolisonsa Markus Räikkönen, 36, sekä heidän vuonna 2018 syntynyt Emma-tytär. Marinin perhe on kuitenkin kuvausten aikaan evakossa Tampereen kodissa.

Pakkomielteinen siivoaja

Ilta-Sanomat ja MTV kertoivat juonipaljastuksia torstaina 14.10. esitettävästä jaksosta, jossa Sanna Marin paljastaa Veitolalle olevansa pakkomielteinen siivooja. Hän kertoo ohjelmassa alkavansa kotiin tultuaan siivota heti sen jälkeen, kun on tervehtinyt perhettään.

Hän imuroi monta kertaa päivässä ja siivoa joka päivä. Lisäksi hän sanoo noukkivansa vähän väliä jonkin roskan lattialta. Hän saattaa siivota Kesärantaa jopa keskellä yötä.

– Se on minun elämäntapani, Marin toteaa.

Hän kertoo opetelleensa pääsemään eroon pakkomielteisestä imuroinnista. Tampereella hänen miehensä joutui monta vuotta sanomaan, että ”ei ole Sanna ok imuroida kahdentoista jälkeen yöllä, me asumme kerrostalossa”.

Ennen pääministeriaikojaan Marin jopa kävi salaa siivoamassa äitinsä luona ja pelästyi tämän tullessa yllättäen kotiin.

– Koen syyllisyyttä ja häpeää siitä, että olen pakkomielteinen siivooja, hän sanoo Veitolalle.

Yritti parittaa tulevaa miestään ystävälle

Marin kertoo ohjelmassa myös ensitapaamisestaan puolisonsa kanssa. Hän tapasi Räikkösen aikoinaan ravintolassa, joka on saman niminen kuin heidän tyttärensä.

– Mä itseasiassa yritin hommata mun yhdelle toiselle kaverille seuraa ja menin Markukselle puhumaan, että oisko mitään mahiksia, että hän ja tämä mun kaveri. 

Marin kertoo, että mies esitti tilanteessa loukkaantunutta ja Marin hätääntyi tämän reaktiosta. Myöhemmin he kuitenkin kävivät kahvilla ja alkoivat tapailla. Keskustellessaan he huomasivat ajattelevansa asioista samalla tavalla ja rakastuivat. 

– Kyllä, me ollaan ihan kuin me oltaisiin yksi mieli, Marin sanoo.

Sanna Marin nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelman seitsemännenssä jaksossa torstaina 14.10. MTV3 klo 21.00.

Lähteet: Ilta-Sanomat, MTV

SUOSITUIMMAT