Johanna Tukiainen uudesta kappaleestaan: ”Lauloin kovan stressin ja paineen alla”


Johanna Tukiainen, 42, on ollut jo yli vuosikymmenen ajan kohuotsikoissa toisensa jälkeen.

Tukiainen nousi ensimmäisen kerran julkisuuteen vuonna 2008 eroottisena tanssijana, kun ulkoasiainministeri Ilkka Kanerva vaihtoi satoja ”ehdottelevia ja flirttailevia” tekstiviestejä hänen kanssaan.

Erinäisten kohujen, avioliiton, pikaeron ja uskoon tulemisen jälkeen naisen elämä rauhoittui jonkin verran.

Nykyisin Ruotsissa asuva Tukiainen synnytti 2020 lokakuussa Isabel-nimisen tyttövauvan, mutta hänen suhteensa tytön isään, albanialaissyntyiseen Pauliin (nimi muutettu), 47, ei ole ollut kovin seesteinen. Tukiaisen avomies sai maaliskuussa kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeustuomion laittomasta uhkauksesta, huumerikoksesta ja teräaseen laittomasta hallussapidosta yleisellä paikalla sekä Tukiaisen pahoinpitelystä.

Pääsiäisenä Tukiainen julkaisi uutta musiikkia. Hän kertoi kappaleesta Instagramissa.

– Lauloin kappaleen useita kuukausia sitten kovan stressin ja paineen alla, alunperin biisillä oli kiire jotta olisin saanut sen uudeksi laulubiisiksi ohjelmistooni mm. ”Some Day” biisin (tein Floridassa) ja ”4-ever” sekä ”I’ll be Waiting” (Julian kanssa tehdyt rakkaus biisit Ruotsissa), ja muutaman muun lisäksi oli hyvä saada lisää ohjelmistoa.

Alla pääsisäislauantaina julkaistu ”Turn to Jesus”.

Kappaletta ei voi kommentoida YouTubessa, mutta se on saanut yli kolme kertaa enemmän peukkuja alas- kuin ylöspäin.

Tukiaisen tunnetuimpia kappaleita on vuonna 2011 julkaistu alla oleva ”Hei Johanna”, joka myös sai melko ristiriitaisen vastaanoton.

SUOSITUIMMAT