Juliaa vaadittiin poistumaan salilta – oliko tämä asu mielestäsi liian paljastava?


Soveliaisuuden rajat tuntuvat edelleen olevan varsin häilyviä.

Tämän sai kokea Julia Maren, jonka kuntosalitreeni keskeytettiin tylyllä tavalla. Maren julkaisi Instagramissa kuvan treeniasustaan, joka sai kuntosalin henkilökunnan pyytämään häntä poistumaan, ellei hän panisi päälleen paitaa. Marenin asuna olivat navan yläpuolelle ulottuvat trikoot ja mustat treeniliivit.

Maren muistutti kuvatekstin alussa, että Fitness Magazinen tutkimuksen mukaan 65 % naisista pyrkivät välttelemään kuntosaleja, koska he pelkäävät, että heidän ulkonäköään arvostellaan siellä. Vain 36 % miehistä koki samoin.

Marenin kertomus salilta vahvistaa naisten pelkoa.

– Tänään minulle kerrottiin salilla, että minun täytyy poistua, ellen laita päälleni paitaa, ilman mitään muuta selitystä. Treenini keskeytettiin ja minua pyydettiin ottamaan kuulokkeet päästä, jotta joku sai sanoa minulle, että hän voisi ”antaa minulle paidan, jos minulla ei sellaista ole” ja että jos haluaisin jatkaa treeniäni, minun täytyisi laittaa paita päälle… MITÄ?! Eli sanot minulle, että koska 7,5 senttiä vyötäröstäni on paljaana, en ole tervetullut salille, kun taas v***n Chadilla tuolla on aukkopaita ja nänni näkyvissä? Selvä. Kiitos, että vaivauduit käyttämään aikaasi osoittaaksesi minulle, että kaksinaismoralismi ja seksismi ovat edelleen voimissaan.

Katso alta Julia Marenin treeniasu. Onko se mielestäsi liian paljastava?

Kuva: Instagram / Julia Maren

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT