Jutta Larm kertoi somessa parisuhdevinkin


Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm, 50, teki tänään sometililleen postauksen parisuhteeseen liittyen ja kertoi vinkkinsä:

”On ihanaa, että Larmilassa me molemmat tullaan kohdatuksi ja hyväksytyksi sellaisina kuin olemme. En voi sanoin kuvata miten vapauttavaa on, kun Juha Larm hyväksyy mut just sellaisena kun olen, kaikkine vikoineni koen olevani täydellinen.

Mutta eivät parisuhteet ole aina helppoja – jokaisessa on vaiheita, kun suhde joutuu koetukselle. Raskas jakso ei kuitenkaan tarkoita, että pitää luovuttaa. 

NYT HUIPPUEDULLISESTI TOPPAVAATTEET SUOMALAISESTA LUOTETTAVASTA VERKKOKAUPASTA! ALENNUKSET JOPA -70%. TUTUSTU JA IHASTU!

Konfliktit kuuluvat väistämättä parisuhteeseen, jossa on kaksi erillistä, itsenäistä aikuista. Tärkeintä on opetella kommunikoimaan ja etsiä yhteinen ratkaisu ongelmaan. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta monen arjessa näin ei ole. Hyvässä parisuhteessa pelataan joukkueena, eikä ajeta omaa etua.”

”Mun vinkki on huoltaa parisuhdetta, kuten huoltaisi autoa taikka taloa, ennen kuin siitä tulee korjauskelvoton. Parisuhde on niin tärkeä hyvinvoinnin kulmakivi, että se on kaiken ajan ja vaivan arvoinen.

Jos sulla on kumppani, mitäpä jos kaivaisitte kalenterit esiin NYT ja varaatte lähiajoille treffi-iillan, meidän parhaat treffit on muuten ihan kotona.”

Alta tai Instagramista voit  tsekata tämän päivityksen.

SUOSITUIMMAT