Jutta Larm suututti pullukkapuheillaan – julkaisi julkisen anteeksipyynnön


Jutta Larm pyörittää hyvinvointipalveluita tarjoavaa FitFarm-yritystä. Bisnes on sangen kannattavaa, sillä liikevaihto oli viimeisimmällä tilikaudella peräti 2,5 miljoonaa euroa. Tänä viikonloppuna lahjakas liikenainen kuitenkin karautti pahasti karille.

Hänen yrityksessään oli kehitelty uusi mainoskampanja, jossa puhuttiin ”sisäisestä pullukasta”. Useampi asiakas ja someseuraaja piti sanaleikkiä todella loukkaavana. Larm kiirehti korjaamaan virheliikettä ja julkaisi Instagramin stories-osiossa julkisen anteeksipyynnön.

– Rakkaat ihmiset. Anteeksi. Mä esitän erittäin nöyrän anteeksipyynnön itseni ja edustamani FitFarmin puolesta. Pari kolme tuntia sitten meiltä lähti todella harkitsematon sähköpostiviesti sekä mainos sosiaaliseen mediaan, jossa esiteltiin meidän mielestä sellainen humoristinen hahmo kuin sisäinen pullukka. Se on aiheuttanut syystäkin mielipahaa ja meidän tarkoitus ei ole ollut loukata ketään. Ymmärrämme, että tämä on ollut täysin asiaton.

Larm kertoo, että kyseinen mainos on poistettu sosiaalisesta mediasta heti, kun palautetta alkoi tulvia. Julkisen anteeksipyynnön lisäksi asiakkaille on lähetetty sähköpostiviesti, jossa pahoitellaan ajattelematonta sanailua.

SUOSITUIMMAT