Kansanedustaja Johanna Ojala-Niemelällä aivokasvain – Sanna Marin järkyttyi: ”Yhdessä olemme itkeneet ja pohtineet tulevaa”


Kansanedustaja ja eduskunnan perustus­laki­valio­kunnan puheen­johtaja Johanna Ojala-Niemelä (sd), 46, kertoi Me Naiset -lehdelle, että häneltä on löydetty aivokasvain.

Ojala-Niemelä pääsee tässä kuussa leikkaukseen Oulussa ja hänen sairaslomansa alkaa 14.12., kestäen oman arvion mukaan useita viikkoja. Hän toivoo pystyvänsä palaamaan töihin vielä talven aikana.

Oireet alkoivat alkusyksystä päänsärkynä, sitten mukaan tuli voimakas väsymys. Ojala-Niemelä ajatteli oireiden johtuvan ikänäöstä tai stressistä, olihan hänellä ollut erittäin kiireistä viime maaliskuusta lähtien, kun perustuslakivaliokunnalla oli valtavasti selvitettävää koronarajoituksista.

Lääkärit ovat kertoneet kasvaimen vaikuttavan hyvälaatuiselta, mutta tilanne selviää varmasti vasta leikkauksessa.

Pääministeri Sanna Marin (sd) twiittasi olevansa järkyttynyt Ojala-Niemelän sairaudesta.

– Kun Johanna kertoi sairaudestaan, se järkytti ja pysäytti. Yhdessä olemme itkeneet ja pohtineet tulevaa. Toivomme kaikki, että Johanna toipuu hyvin ja voi jälleen tarttua perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan tehtävään. Voimaa ystävä ❤️

Marinin mukaan puoluejohto esittää sijaisjärjestelynä perustuslakivaliokunnan puheenjohtajaksi eduskunnan ensimmäistä varapuhemiestä Antti Rinnettä ja hänen tilalleen varapuhemieheksi Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtajaa Antti Lindtmania.

Lähde: Me Naiset

Kuva: Johanna Ojala-Niemelän kotisivu

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

SUOSITUIMMAT