Keikalla Dr. Albanin kanssa Kuopiossa ja Ikaalisissa – katso kuvat ja videot!


Vappuna keikkailin Dr. Albanin kanssa Kuopiossa sekä Ikaalisissa. Molemmissa ysäritapahtumissa esiintyivät myös ihanat Movetron ja Mr. President <3 Mahtavat ysärimeiningit molempina iltoina.

Lennettiin perjantaina Kuopioon ja ensimmäistä kertaa pandemian jälkeen tuntui kun elettäisiin taas kuten ennenkin. Junassa ja koneessa ei kukaan käyttänyt enää maskeja, backstagella toisilleen tutut artistit näkivät pitkästä aikaa toisiaan ja halattiin ihan kuten ennenkin. Yleisö oli tullut juhlimaan vappua hyvillä mielin isoilla porukoilla eikä yhtäkkiä kukaan puhunut koronasta vaan puhuttiin kaikesta muusta ja nautittiin. Tällaista se entinen normi siis oli ja ai että kun sitä olikin kaivannut.

Yleisö nautti livekeikoista ja me esiintyjät vähintäänkin yhtä paljon. Silloin tietää tekevänsä itselleen oikeaa työtä, kun työ ei tunnu työltä vaan se on intohimo.

Kiitos huipuista meiningeistä Kuopioon ja Ikaalisiin! Kohtelitte jälleen hyvin. Jos et muuten ole vielä kuunnellut Dr. Albanin uutta biisiä Change (I have a dream) niin ottakaa biisi haltuun, lupaan että tykkäätte!

Kotiinpaluun vapun keikoilta kruunasi se, kun rakas tytär tuli Kaliforniasta Suomeen kesäloman viettoon ja pääsin keikalta kotiin molempien lasten luo. Jessica oli viimeksi joululomalla täällä Suomessa, joten ikävä olikin jo valtava. 

Juuri nyt niin kiitollinen kaikista rakkaista ihmisistä ja kollegoista ympärillä, joiden kanssa saan täällä kulkea ja kokea tätä elämää yhdessä. Olen onnekas.

Toivottavasti teidänkin vappu oli kaikilla paras!

Seuraathan minua myös Instagramissa ♥️

Alta tai Instagramista voit katsoa videoita keikoilta. Muut videot näet, kun klikkaat julkaisun päällä oikealla puolella olevaa nuolta.

Tsekkaa myös alta kuvia keikoilta. Kuvat: Petri Naukkarinen ja Hennan kotialbumi.

SUOSITUIMMAT