Keikkamyyjä vei Marita Taavitsaiselta 150 000 euroa – Apu: ”En ole katkera”


Marita Taavitsainen palaa Apu-lehden haastattelussa hetkeen, jolloin hän havahtui karuun todellisuuteen. Kun laulaja aikoinaan palasi äitiyslomalta, hän tajusi keikkamyyjän jättäneen maksamatta hänelle palkkioita 150 000 euron edestä.

Shokki oli melkoinen. Taavitsainen oli luottanut keikkamyyjään kuin kallioon ja lisäksi tämä on hänen lapsensa kummi. Laulaja ei kuitenkaan tehnyt asiasta missään vaiheessa rikosilmoitusta.

Korona-aika on koetellut Taavitsaista monien muiden artistien tavoin. Lisäksi hän joutui sulkemaan kampaamonsa. Tästä huolimatta laulaja ei tunne menneisyyden menetyksestä katkeruutta.

– Luotan siihen, että karma is a bitch. Ajattelen, että tuskin minulla enää sitä rahaa olisi. Se olisi käytetty johonkin. Joskus mietin tapahtuneita ja tunnen katkeruuden piikin. Sitten totean, että siihen on turha uhrata aikaa. Se ei johda mihinkään, Taavitsainen muotoilee Avulle.

Hän lisää myös, ettei tapahtunut ole tehnyt hänestä epäluuloista.

– Katkeruus ja viha eivät minua kaada. Elän omaa elämääni ja pyrin pitämään kiinni niistä naruista, joista pystyn. Voi olla, että olen liian sinisilmäinen, mutta haluan luottaa ihmisiin.

SUOSITUIMMAT