Marion Rungin ex-kumppanilta Kalle Munckilta uutispommi ja yllätyskihlat


Iskelmälaulaja Marion Rung, 76, ja hänen manageripuoliso Kalle Munck, 54, erosivat syyskuussa.

Kalle löysi itselleen uuden kumppanin nopeasti, sillä hän meni kihloihin muutama päivä sitten Miss Isoäidiksi aikoinaan kruunatun Janika Granatin, 48, kanssa.

Eilen Kalle julkaisi kirjoituksen Facebookin Marion Rung FanClub -sivulla, jossa kertoi lopettavansa managerin pestinsä:

”Hei! Lopetan työni Marionin palveluksessa omasta päätöksestäni. Matka on ollut mahtava tämän yli 12 vuoden aikana, ja artisti on yksi maamme parhaimpia taiteilijoita. Uskallan epäillä, ettei tähän maahan tule hetkeen yhtä mahtavaa, osaavaa ja pitkän matkan kulkijaa.

Kiitän etenkin kaikkia niitä mahtavia muusikoita, joiden kanssa olen saanut toteuttaa matkaani. Kiitän yhteistyökumppaneita, ihmisiä ympärillä jotka ovat toteuttaneet matkaamme.

Suurin kiitos kuitenkin kuuluu kaikille heille, Marionin faneille ja kuulijoille jotka ovat vuodesta toiseen antaneet mahdollisuuden tähän matkaan.

Nöyrä kiitos!”

Katso päivitys alta tai Facebookista.

SUOSITUIMMAT

Tältä suomalaisten ulkonäköä arvostellut Anu Saagim näyttää nyt – katso tuoreet kuvat

Anu Saagimia ei ole juuri viime aikoina suomalaisissa otsikoissa näkynyt. Muutamia vuosia taaksepäin tilanne oli kuitenkin aivan toinen. Anun...

Keskisen kyläkaupassa ja S-kaupoissa myyty tuote vedetty myynnistä

Ruokavirasto on ilmoittanut Keskisen kyläkaupassa ja S-ryhmän kaupoissa myydyn tuotteen takaisinvedosta. Kyseessä on Gluteeniton hieno tattarijauho, jota on myyty...

Syksyn sävel -voittaja lohduttomana Hymylle: ”Kuolen pian”

Kaksinkertainen Syksyn sävel -voittaja Kyösti Roth, 69, on kertonut Hymylle traagisesta tilanteestaan. – Minulla on paha keuhkoahtauma, joten en...

Kolmivuotiaan käsi irtosi – lääkärien ihmeteko hämmentää, kuvalinkki ei ole herkille!

Kolmivuotiaan pojan onnettomuus on osoitus siitä kuinka paljon ihmiskunnan tulisi olla kiitollinen ja osoittaa suurta kunnioitusta lääketieteelle ja lääkäreille.

Mihin hävisi Loirin omaisuus? IS: 40 000 euroa velkaa

Muun muassa Iltasanomat on tänään uutisoinut elokuussa menehtyneen Vesa-Matti Loirin julki tulleesta testamentista. Asiakirjoista käy ilmi Loirin jaettavan omaisuuden suuruus.

IS: Loiri testamenttasi ex-vaimolleen jättisumman – lapsille soittimia

Iltasanomat ja Seiska on uutisoinut elokuussa menehtyneen Vesa-Matti Loirin testamentin sisällöstä. Siitä käy ilmi, että viihdetaiteilija halusi muistaa lastensa lisäksi entisiä puolisoitaan.

Apu: Marko Hietala, 56, ja Cami-rakas saivat lapsen!

Nightwish-yhtyeen entinen basisti-kitaristi ja laulaja Marko Hietala, 56, ja hänen vaimonsa Cami ovat saaneet tyttövauvan. Asiasta kertoo Apu-lehti. – Vauva on...

Nanna Karalahti paljastaa, miten sai avioliittonsa pelastettua

Nanna Karalahti on avannut sosiaalisessa mediassa hyvin henkilökohtaisiakin aiheita. Nyt hän on kertonut seuraajilleen, miten hän on saanut aviomiehensä Jere Karalahden kanssa...