Kiti Kokkonen paljastaa, millainen kummisetä Vesku Loiri oli


Lauantaina MTV3-kanavalla esitettiin Vesku – naurun ja surun kulkuri -dokumentti. Ohjelmassa läheiset ja työtoverit kertovat muistojaan edesmenneestä viihdetailijasta. Yksi heistä on Loirin kummitytär Kiti Kokkonen.

Kitin mukaan Loiri ei ollut kummisetänä perinteisimmästä päästä, mutta hän oli aina tarvittaessa tukena.

–  Sanoinkin siinä muistopuheessa, että kummilusikat jäi saamatta, mutta elämäni vaikeimmassa paikassa Vesku soitti mulle. Silloin, kun mun isä menehtyi ja oli mennyt hetki aikaa, niin sitten just oikeaan kohtaan tuli puhelu. Sitä mä pidän kovin arvokkaana. Hän oli tosi lempeä ja lohdullinen ja sitten hänen koko maailmankatsomuksensa lohdutti minua sillä hetkellä, Kiti selostaa dokumentissa.

Hänen isänsä Ere Kokkonen menehtyi vuonna 2008.

Kiti tuo ohjelmassa esiin myös yhtäläisyydet hänen ja Loirin elämässä.

– Minusta on aika liikuttavaa, että kun olen syntynyt, hän on pitänyt minua sylissä. Ja hänellä on ollut tällainen Uuno Turhapuro -hahmo ja sitten minulla on tällainen Tanhupallo-hahmo. Ja sitten se, että hän tulee vierailemaan sen Tanhupallon ohjelmassa, niin siinä oli minusta joku tosi kaunis ympyrä joka sulkeutui.

SUOSITUIMMAT