Kiti Kokkosen TTK-tanssi hurmasi tuomarit ja yleisön! Video


Supersuositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 14. tuotantokauden ensimmäiset tanssiesitykset nähtiin sunnuntai-iltana ja tunnelma oli välittömästi katossa.

Ohjelmassa nähtiin useita upeita esityksiä ja kaksi paria, Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä sekä Ernest Lawson ja Anniina Koivuniemi, saivat peräti 27 pistettä, eli jokaiselta tuomarilta 9/10 pistettä, mikä on erittäin paljon heti ensimmäisestä tanssista.

Seuraavaksi eniten pisteitä saivat Tanhupallona tunnettu Kiti Kokkonen ja Marko Keränen. Ihonmyötäiseen pantteripaitaan ja mustaan tyllihameeseen pukeutuneen Kokkosen aistikas suoritus sulatti niin tuomareiden kuin katsojienkin sydämet. Pari sai upeasta tanssistaan 23 pistettä, joka oli heille erityisen iloinen yllätys, sillä Kokkonen nauratti yleisöä kertomalla juontaja Vappu Pimiälle, että tavoitteena oli ollut 3 pistettä.

Katso alta Kiti Kokkosen ja Marko Keräsen upea ja tulinen cha cha -tanssi! Jos upotus ei näy, sen voi katsoa Twitterissä.

Muut TTK-kilpailijat ovat radiojuontaja Jenni Poikelus, Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu pastori Kari Kanala, räppäri Mikael Gabriel, ex-jalkapalloilija Aki Riihilahti, kuvaaja-ohjaaja Viivi Huuska, näyttelijä Kristo Salminen, sometähti Sita Salminen, laulaja Waltteri Torikka ja ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson. Elina ja Ansku ovat Suomen TTK:n ensimmäinen samaa sukupuolta oleva tanssipari.

Tässä kaikkien parien ensimmäiset pisteet:

Ernest ja Anniina (tango): 27
Krista ja Anssi (jive): 27
Kiti ja Marko (cha cha): 23
Sita ja Aleksi (tango): 22
Viivi ja Matti (jive): 21
Waltteri ja Kia (cha cha): 21
Elina ja Ansku (jive): 20
Aki ja Katri (wieninvalssi): 19
Kristo ja Saana (cha cha): 19
Jenni ja Sami (tango): 16
Kari ja Claudia (valssi): 15
Mikael ja Tiia (wieninvalssi): 14

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.

Kuva: MTV

SUOSITUIMMAT