Kristiina Komulainen, 43, ei enää peittele harmaantumistaan, joka alkoi jo 25-vuotiaana: ”Kyllä, mun hiuksissa on mun oma väri”


Nelikymppisenä uraansa juontohommista ja media-alalta poliisiksi vaihtanut Kristiina Komulainen, 43, työskentelee nykyisin kunniaväkivaltarikosten parissa. Yllä olevalla videolla hän juhlii vuonna 2015 johtamansa Loop-radiokanavan vuoden valtakunnallinen radio -palkintoa.

Komulainen kertoo saaneensa kysymyksiä hiustensa väristä, joten hän julkaisi tiistaina 25.1. kuvan, jossa hän paljastaa hiustensa värin olevan aito.

– Kyllä, mun hiuksissa on oma väri. Tätä kysytään paljon ja saan aika usein kauniita sanoja samassa yhteydessä ☺️vaikka toki minulla ei ole osuutta asiaan.

Komulaisen hiukset ovat kuvassa hopeanharmaat.

– Osa taas kysyy, että onko värjätty. Sitä olen vaan sitten miettinyt, että jos olisi värjätty, niin milläköhän ohjeilla olisin mennyt kampaajalle😁.

Julkaisu ja Komulaisen hiusten väri ovat saaneet paljon kehuja, mutta eräs kommentoija esittää hänelle samalla myös kysymyksen.

– Miten tollanen 3kymppinen voi olla noin harmaa 🤔😍 kaunis on 👌

Komulainen kiittää ikävirheestä ja vastaa kysyjälle, että hiusten harmaantuminen alkoi hänellä jo parikymppisenä.

– Eh eh. Siihen toki kymppi päälle, mut mulla alko harmaantua, kun olin 25. Kymmenen vuotta myöhemmin tosin, kun äidillä. Geeneissä tämmönen lahja 😁🤷‍♀️

Alla Kristiina Komulaisen Instagram-julkaisu.

Alla olevalla videolla erinomaisessa kunnossa oleva Komulainen tekee kuntoiluliikkeitä tammikuussa.

Komulainen poseerasi syksyllä Me Naiset -lehden haastattelua varten.

SUOSITUIMMAT