Kulta-Iidan erotilitys Seiskassa: ”Hän sanoi rakastavansa minua”


Kulta-Iidana tunnetun Iida Vainion ja rokkari Archie Cruzin romanssi nousi viime viikolla rytinällä otsikoihin. Seiskan mukaan kaksikon kiehnääminen toistensa kimpussa oli ollut sen verran kokonaisvaltaista, että he saivat lähtöpassit Farmi Suomi -ohjelman kuvauksista.

Onni oli kuitenkin valitettavasti lyhytaikaista. Archie laukoi medialle, että suhde oli ollut pelkkä vitsi. Nyt tyrmistynyt Iida on antanut Seiskalle erohaastattelun.

– Archie sanoi siellä, että hän rakastaa minua. Ei vaan kerran, vaan monesti. Minäkin sanoin, että rakastan häntä, ja tarkoitinkin oikeasti sitä. Tässä nyt mietin, että aina ei pitäisi uskoa kaikkea, mitä ihmiset sanoo, Iida selostaa Seiskalle.

Iida lisää Archien kehuneen häntä ihanaksi ja ilmoittaneen, että haluaa hänet vaimokseen. Rokkari oli myös esitellyt Iidan ystävilleen.

– Hänellä on ehkä vähän epävakaa tilanne elämässään nyt, ja hän ei tiedä mitä haluaa. Se on rankkaa, koska olen todella herkkä ihminen, ja Archie on nyt loukannut minua, Iida kiteyttää tuntonsa Seiskalle.

 

SUOSITUIMMAT