Kylie Minoguelta uusi single –tekijätiimissä suomalainen Teemu Brunila


Supertähti Kylie Minogue julkaisee uuden Disco-nimisen albumin 6.11.2020. 

Levyn toisena singlenä on juuri julkaistu ”Magic”-niminen kappale, jonka on tuottanut ja miksannut maineikas skandinaavinen tuottajaduo PhD (Peter Wallevik ja Daniel Davidsen). Kappaleen ovat Kylien kanssa säveltäneet ja sanoittaneet Teemu Brunila, Peter Wallevik, Daniel Davidsen ja Michelle Buzz.

Aiemmin mm. David Guettan, Jason Derulon, Robin Schultzin, JVG:n ja Jenni Vartiaisen kanssa yhteistyötä tehneen Teemu Brunilan mukaan kappale syntyi Nordic Music Partnersin studiolla Los Angelesissa.

– Kylie on harvinaisen aito ja lämmin ihminen. Jalat maassa, kova tekemään töitä ja valtavan fokusoitunut. Ei ihme että on onnistunut tekemään niin upean ja pitkän uran, Brunila kertoo. 

Kappaleeseen tänään julkaistun videon (yläpuolella) on ohjannut Sophie Muller, joka on ollut suunnittelemassa myös tulevan albumin visuaalista konseptia yhdessä Kylie Minoguen ja Kate Morossin kanssa. Video on kuvattu ikonisella lontoolaisella Fabrik-yökerholla.

Yli 80 miljoonaa albumia urallaan myyneen Minoguen edellinen albumi Golden julkaistiin vuonna 2018. Levy sijoittui listakärkeen sekä Englannissa että Australiassa. Kaiken kaikkiaan australialaisen popkuningattaren singlet ovat viettäneet yli 300 viikkoa Englannin Top 40 -singlelistalla. Myyntimenestyksen lisäksi Kylie on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mm. kolmella Brit Awardsilla, kahdella MTV Music Awardsilla sekä Grammyllä.

SUOSITUIMMAT