Lähettikö Stefu Sofialle pikkutuhman lepyttelylahjan?


Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin ero on ollut viime päivinä kaikkien viihteennälkäisten huulilla. Stefu ilmoitti pesäerosta viime viikonloppuna Instagramissa.

Seiska tiesi kertoa, että Thermanille viimeinen niitti oli Sofian käväisy exänsä Niko Ranta-Ahon oven takana baarireissun jälkeen. Kaunotar tosin kommentoi lehdelle, että hän oli jättänyt Stefun jo viikko sitten. Hän oli kuulemma vain saattamassa tuttuaan Ranta-Ahon kämpille jatkoille.

Sofia ja Stefu ovat päivittäneet ahkerasti kuulumisiaan eron jälkeen Instagramin stories-osioon. Välillä tuntuu, että toisissaan selkeästi edelleen intohimoa herättävä pari viestittää seuraajiensa sijaan toisilleen.

Stefu on muun muassa kertonut ”keskittyvänsä nyt itseensä ja lapseensa”. Sofia puolestaan totesi, ettei ”hän ole vihainen, vaan muuttuu etäiseksi”. Eilen kaunotar julkaisi mietelauseen, jossa todetaan suomeksi jotakuinkin näin: Jos jokin on tarkoitettu tapahtuvaksi, se tapahtuu. Ja jos se ei tapahdu, jotain parempaa on tarjolla.

Seiskan tietojen mukaan Stefu on pyytänyt Sofiaa takaisin, mutta tämä ei ole ollut myöntyväinen. Kun kaunotar eilen avasi Instagram-seuraajiensa silmien alla lahjapussukan, lähettäjäksi väistämättäkin epäilee Stefua. Sofia kertoi saaneensa yllätyksen. Paketista paljastui ainakin seksikkäät pitsialushousut ja jokin toinen musta hepene, jonka tunnistaminen oli haasteellisempaa.

Olisiko kyseessä lepyttelylahja Stefulta? Tuskin Sofian elämässä on kovin montaa tahoa, joka tuollaisen pikkutuhman paketin postittaisi.

Sofian uusimmat julkaisut alla.

SUOSITUIMMAT