Laulaja Janna lomailee Pariisissa – korona-ajan matkailuun hyvä syy


Matkustaminen koronapandemian aikana on ollut haastavaa, eikä sitä olla suositeltu. Tilanne helpottui kevään aikana, ja suomalaiset uskaltautuivat taas varaamaan lomamatkoja, ennen kuin tartuntamäärät kääntyivät hiljattain jälleen kasvuun.

Laulaja Janna Hurmerinta, 39, viettää kesälomaansa Ranskassa. Välttääkseen mahdollisen ikävän palautteen, laulaja kertoo Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä matkansa syistä.

Kuvassa tyylikkäästi mustiin pukeutunut Janna työntää rattaita Pariisin kadulla maski kasvoillaan.

– Niille jotka miettii miksi matkustan korona-aikana; perheeni on puoliksi ranskalainen eikä olla päästy näkemään isovanhempia eikä hoitamaan asioita 1,5 vuoteen koronan takia, selittää Janna matkan taustoja kuvatekstissään.

Perhe on saanut ensimmäiset rokoteannokset, ja koki, että matkalle oli nyt tarpeeksi turvallista lähteä.

– Nyt kun tilanne on täällä jo jokseenkin hyvä ja meillä ekat rokotukset alla, koettiin että on tarpeeksi turvallista matkustaa. Molempien maiden viranomaissuosituksia noudatetaan tottakai. Tuntuu niin hyvältä olla täällä, Janna iloitsee.

Laulajan seuraajat ovat suhtautuneet julkaisuun kannustavasti. Muun muassa radiojuontaja Esko Eerikäinen kävi tsemppaamassa Jannaa.

– Nauti ja ole ja ne jotka miettii ja pohtii ja arvioi ja lynkkaa niin ne tekee sen kaikille ja kaikesta. Paitsi kun itse tekevät jotain, kommentoi Eerikäinen.

Myös televisiopersoona Arman Alizadin puoliso stylisti Senay Coco kommentoi laulajan julkaisua.

– Ihanaa lomaa!!

Kuva: Instagram/janna

SUOSITUIMMAT